cocomelon Durusu5 kız işte macten 1 yıl önce almıştım iyi diye aslında güzel ama ağırlık yapıyor yüzümde kapatıcılığı gerçekten güzel
cocomelon Damla6117 kuzum baya bilgilisin maşallah 🥰 önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim 🙏🏻 En önemlisi ciltte kusmaması tabi en iyi makyaj bazı hangisidir
Badem Damla6117 benim cildim yağlı fondöten sürünce yarım saat geçmeden akıyor ve yüzüm parliyor resmen. Ne önerirsiniz?😬
Damla6117 Badem pudralamazsan ne sürersen sür akar canım maybelline fit me kullan derim pudrası bir Fondöten sürdükten sonrada yine pudra sür toz olanllar var ya maybelline infallible toz pudra cok güzel
Cheerfulmom Birfincankahvee @cocomelon Ben nar’s kullanıyorum ve çok memnunum. Fondöten öneriyle alınacak bir şey değil maalesef. Anne olduğumuz için şurdan örnek vereyim bebek bezi gibidir fondöten ben Prima premium care kullanıyorum ama bir arkadaş bir post öncesinde hiç memnun kalmadığını söylemiş 🤷🏼♀️ Cilt yapısı herkesin karma yağlı olarak ayrılsa da fondöten için yeterli bir özellik degil malesef. Sephora yada maç denemeniz için tester’leri küçük kaplara koyup veriyorlar o şekilde en doğru fondöteni bulabilirsiniz 👍🏻
cocomelon Cheerfulmom orası öyle tabi ama mağazaya gidince satıcının kafamı karıştırmasıyla değilde memnun kalınan iki üç öneriyle gitmek istiyorum🙏🏻🥰
Birfincankahvee Cheerfulmom nars’ın diğer ürünlerini kullanıyorum.istinye parkta cilt için bi uzman gelmişti gördü bu size uyar dedi.gayet güzeldi ama ben sevemedim yüzümde dokusunu.her fondötende kullanılmıyor bazen en uygun fiyat fındoten bana daha iyi gidiyor mesela
Hamsicikk cocomelon lancom tavsiye ederim hem çok ince ve hafif hem kapatıcilıgı güzel 12 saatte kalıcılığı var
karsiyakalianne Birfincankahvee pure beauty aldim ben de, kokusu o parfümü beni rahatsiz etti yaa. Sizinki de kokuyor mu? Ben bozuk mu falan diye düşünmeye başladım. Kullanamıyorum kokusundan.
karsiyakalianne Birfincankahvee bilmiyorumki tarihi de gecmis falan değil ama bilemedim. Bir iki kez kullandım ciğerlerime işledi kokusu, aklıma gelince bile basim ağrıyor. Cok doğal ve güzel kapatıyor, asiri begendim ama kullanamadım…
Birfincankahvee karsiyakalianne hamile falan değilsiniz değil mi ? Bazen hamileyken koku güzelse bile rahatsız eder cunku . Deneyin ben seviyorum dokusunu 😊
karsiyakalianne Birfincankahvee değilim ama hamilelikten sonra gerçekten bazı kokulara karsi cok hassas oldum mesela limon kolonyası kokusuna da hic gelemiyorum. Galiba hamilelikten kalma haklısınız. Evet dokusu cok guzel pamuk gibi yapıyor cildi.
Birfincankahvee karsiyakalianne maalesef o hassasiyet sonrasında da kalıyor.bende de erikten ve karnabahardan bayağı soğumuştum şimdi bile görünce o günler aklıma geliyor ikilemde kalıyorum 😊
Damla6117 cocomelon loreal infallible al hem Kapatıcılıgı iyi hem cok yüksek fiyatli değil hem ağırlık yapmıyor t bölgeni pudra ile desteklersin ondada maybelline infallible pudra güzel bak
Nrhytymnl Damla6117 şimdi gördüm bu postu banada önerir misiniz su bazlilar daha iyi geliyo sanki bana karma yağlı değişik bir şekilde yüzüm yanakların kuru alnım ve burnum yağlı mat görünüm seviyorum 😊 birde çok pahali olmicak😂
Damla6117 Nrhytymnl maybelline superstay maybelline fit me olabilir fit me daha pudralı yapısı orta Kapatıcı superstay ise daha Kapatıcı
Uzaymekiii cocomelon özellikle sephoradan soruyorsanız yves veya estee lauder double wesr bb olabilir. Eğer uygun fiyatlı da olsun bi köşede dursun derseniz loreal true mach 👍🏽 Mac face and body de günlük kullanımda güzeldir ağırlık yapmaz aslında macte kalmak isterseniz de☺️