Btlrvyd Lütfen yardım edin kızım menenjit geçiriyor böyle olup hasar olmayan iyi olan var mı ne olur cevap verin ne olur
QueenBeee Btlrvyd çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. İnşallah hasar vermez eski sağlığı yerine gelir. Menenjit olduğunu nasıl anladınız?
merve0128 Btlrvyd çok çok geçmiş olsun ben geçirdim canım 5 yaşında erkenden teşhis edildiği için hiçbir hasar kalmadı şuan 29 yaşındayım ve sapasağlamım 🌸 Allah’ın izniyle inşallah hiçbir şeyi kalmıcak doktorlar erken teşhis dedi mi
Btlrvyd merve0128 onunla ilgili bişy demediler ama çocuk bilinçsiz şuan yani bilinci yerinde ama çok halsiz
Cicekimftm Btlrvyd Allah acil şifalar versin inşallah 🤲 her menenjit geçiren de hasar kalmıyor. Sizin bebeğinizde de kalmaz inşallah
Esen_93 Btlrvyd cok gecmis olsun canim. Allah sifalar versin once. Benim kardesim kucukken gecirmisti. Ama annem erken farkedip doktora goturmustu. Gunlerce hastanede yatti ve bi hasar kalmadi cok sukur. Erken teshis herzaman onemlidir.
Zeynebsmom Btlrvyd çok geçmiş olsun bi an önce iyi olur inşallah bugün sizin için bol bol dua edeceğim lütfen haber verin bizlere
paradise Btlrvyd cok cok gecmis olsun insallah hicbir hasar kalmaz ama asisini olduysa nasil bilincsiz yatiyor nasil belirtileri olmuştu
merve0128 Btlrvyd inşallah bişey olmaz canım önemli olan beyninde hasar kalıp kalmaması doktorla mutlaka görüş benim belimden 2 kere su almışlardı öyle yaptılar mı hiç