Pelin-Emir35 Mom567 olacak olduktan sonra oluyormuş vallaha ya ki ben o kadar dikkat ederdim ki anlatamam yani
Pelin-Emir35 Badem ahh işte bu hayal ile yaşıyorum inşallah çok çok güzel anlasirlar ve herşey çok güzel olur 🥰
Pelin-Emir35 Aylinsmom 4.5 ay içtiğim suyu dahi kusmus bir hamiş olarak Allah korusun diyorum 7 kilo vermiştim son aylarda da 3 kilo alabilirim zaten oğlum 3 kilo doğdu 😂🤭
Pelin-Emir35 eymenveuras Allah’ım bağışlasın onları masaaallah 🧿🧿🧿 öpün benim için kocaman ♥️ bende kız erkek istiyorum inşallah gönlüme göre olur sağlıklı olsunlar yeter ki 😇 kız olursa Mira ya da Lina düşünüyorum ama erkek olursa hiçbir fikrim yok 🤭😀
Pelin-Emir35 Mom567 valla canım eğer istemiyorsan korunma olayını ciddi bir şekilde gerçekleştir mesela hem hap hem prezervatif gibi yani ben bebeğimi sağ salim kucağıma alayım rahimi dahi aldirasim var komple 😂
Mom567 Pelin-Emir35 ben tüpleri bağlatırım herhalde😂 ya korunuyoruz tamam ama hap istemem zaten tiroit hastasıyım bu hastalık yüzünden ağrılarım çok hormonlrımla da oynayamam
Pelin-Emir35 Denizezgi bayılarak gelirim 😂 eşime dedim zaten doğumdan sonra komple rahimi alsınlar diye töbe yarabbim diyor rüyalarına falan girmiş 😂😂🤭