Maviss1525 1ana1bebe Zeytinyağı sürüp bekletip tarayın yıkadıktan sonrada dibini argan yağı ile nemlendirin dibi nemlenmediği için tekrar oluyor YouTubeda Dr. Osman Gönülal söylemişti
ipekkizz 1ana1bebe benim kızım 20 günlüktü yaptım cok hafif yapın aksine rahatlıyor kasıyor gibi oluyor bastırmayın fazla baska türlü gecmiyor cünkü☺️
Teemo07 1ana1bebe hiç bilmiyorum valla ama ara ara oluyormus. Bizimki daha 2 aylık yeni yeni basladı olmaya.
sennurinci 1ana1bebe kızımda da oldu musteleanın konak şampuanını kullandım iki yıkamada azaldı şimdi tamamen geçti
Coala 1ana1bebe 5ay 18 günlük geçen hafta kurtulduk zeytinyağı sürdüm tüm gün aklıma geldikce akşamada banyo yaptırmadan önce ince erkeklerin kullandığı tarza tarakla hafif bastırarak 2.3 seferde hepsini topladım
Gizemsena Ben kendi bebegimde zeytinyag sürüp konak taragı ile taradım gecti bir daha olmadı fakat bilmeden zeytinyag kullanmıştım alerji riski olabileceginden önermedi doktorum onun yerine hindistan cevizi yagı veya bebe yagı önerdi
1ana1bebe Gizemsena öyle mi, ben sürdüm bı kaç kere herhangi bi alerjik reaksiyon göstermedi ama hindistan cevizi yağı deneyeyim evde varken birde 🌸