1ana1bebe Doğumda yoktu şuan 3+8 günlük neredeyse 1 aydır konak var ne zaman geçer, nasıl geçer, her banyo zamanı temizliyorum sonra yeniden oluyor
Mutluluk 1ana1bebe bana herkes zeytinyağ sür yumuşasn sonra tara demişti. Ama ise yaramadı oğlumda. Sonra bebe yağını duydum bebe yağı sürüp taradım geçti
yuksekipek 1ana1bebe Ben de dun posttan acmistim yapılan yorumlar arasında genelde zeytinyağı sürüp Bir saat bekledim Konak tarağı ile temizlemek Bir de Konak şampuanı kullanmak soguk sıkım hindistan cevizi yagi sürmek vardi genelde zaten bebeklerle karsilasilan bi durum tamamen engellenmiyor
Ahmet33 1ana1bebe bizdede vardı zeytin yağı sürdüm ovaladim 15 dk bekletip yıkadım öyle. Taramadmda ama geç geçiyor biz 6 aylık olacak yeni bitti gibi
1ana1bebe yuksekipek evet zeytinyağı sürüp bı sure sonra tariyorum bakalım bı kaç gün sonra yeniliyor kendini
Teemo07 1ana1bebe zeytinyağını boca ettim 😁 1 saat bekledim. Konak taragıyla taradım baya azaldı. Simdi 2.yi yapcam ama aşı olduk banyo yapamıyoruz. 🤦🏻♀️
Ysg0 1ana1bebe zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağını sür biraz bekle banyodan sonra ince tarakla geriye doğru tara yavaş yavaş geçmeye başlayacaktır. Bizim de vardı 2 defa yaptım çok az kaldı. Geçmiş olsun 💐
Srnsrnsrn 1ana1bebe mustelanın köpük şampuanını kullanın Konak oluşumunu engelliyor. Fiyatı pahalı ama çoook uzun süre gider yarım basım minicik köpük tüm kafasına yetiyor zaten
Teemo07 1ana1bebe hiç bilmiyorum valla ama ara ara oluyormus. Bizimki daha 2 aylık yeni yeni basladı olmaya.
Gulenes 1ana1bebe 5 buçuk ayligiz daha bitmedi aslında bitecek ama saçı çok fazla saç tutuyor yanlarını kazıdım üstü kaldı üst tarafının konağı duruyor yanlar kazıyınca döküldü. ustleride her banyodan sonra tarıyorum şuan çok az
1ana1bebe Gulenes bizimde saçın çok olduğu bölümde, bakalım 6 aya kadar daha çok var olmadı kestiririz 🌸
ipekkizz 1ana1bebe zeytinyagı sürüp beklettim daha sonra Konak tarağı ile yavaşça kazıya kazıya temizledim daha da olmadı ☺️