Ummaksaker Ahkukulivahkukuli alimilyım folyodan çıkan aminyım şehirini bi bilsen ☹️ Kanser ediyor resmen önermem
SalEz Ahkukulivahkukuli Margarinle yağladıktan sonra un serp daha kolay çıkar annem yıllardır öyle yapar ve bozulmadan çıkar
Serap02 Ahkukulivahkukuli ayy hiç bilgim yok ama en iyisi yağ sürün bence yerine kullanılırcqk birşey yok
Bebek2020_ Ahkukulivahkukuli bir tarafı alüminyum diğer tarafı kağıt olanlarda var. Kağıt tarafı üstte kalacak şekilde kullanabilirsin sıkıntı olmaz canım
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli patatesli pizza var aslında kek tarzı üstüne sarımsaklı yoğurtla tereyağı da dökülüyo özellikle misafirlerime yapıyodum
Ahkukulivahkukuli ikizbabymom patatesli corek yapıyorum canım teşekkür ederim seniniine benzer biseu sanirim
Beyzamehmet Beyaz parşömen kağıdını tepsiye ser sıvı yağ dök her yerine yağlı kağıt ’ın işini görür canım:)
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli kek tarzı kuzum tepsiye yayılıyo ben de çok severim aklıma düştü akşam için ben de yapcam😅
Portakal Ahkukulivahkukuli zararından ziyade folyo o amaçla kullanılamaz ki 😃 iyice yağla altını bence