Deryadila25 Ay kızlar 3 bucuk ayın bi ilk 20 gunu rahattım ondan sonra beşik sallamaktan öldüm artık napayımda bırakayım bilmiyorum kzımda diger bebekler gibi düzgün yatmıyo pışpışla iki saat sallıyorum oyle uyuyor bende bitiyorum tabi kemik galan kalmadı valla bazı paylaşımlar gördüm uyku düzeni kuranlar sallmayı terk ettirenler nasıl başliyin nasıl yapiyimde su sallamadan kurtiliyim bi akıl verin
NukleerBaslikliKiz Deryadila25 Beşikte salladım pusette salladim ayakta salladım arabasında salladım kucağımda salladım sana tavsiye veremicem😂
Kek Deryadila25 otomatik sallanan beşik alabilirsiniz maddi durum zorlamayacaksa 700 lira gibi fiyatı
Morfrenk Deryadila25 çarşaf arasından beşiğe, beşikten ayağa, ayaktan pışpış patpata terfi ettik ama 8aylığız öyle düşün. 8ayda anca bunları yapabildim kolik bebekle, ilk 4ay zaten tüm denemeler hüsran. 4 5 aylık olmasını bekleyin
birkizbirerkekannesii Deryadila25 çooook salladım bende 22 aylık olacak daha yeni rahatladım 😅yatak aldık ilk uyuturken ayağımda sallıyorum sonra gece uyanırsa yanına yatıyorum geri uyyo🧿
Deryadila25 NukleerBaslikliKiz ayakta uyusa keşke bi beşikte yatıyo oda dakikalarca sallanıcak ğstüne bide pışpış😂
Deryadila25 Kek ya ben almadım kuzenim almıştı bebegine bana verdi yatmadı bizim kız yavaş sallanıyo zaten sürekli sallamıyorum uyudugu zaman bırakıyorum sadece uykuya dalana kadar sallanıyor oda 2 saate uykuya dalıyor
Waris Deryadila25 4. Aydan sonra daha düzene giriyor uykular. Tabi siz de biraz gayret ederseniz hepsini bırakabişirsiniz. İlk 3 ay bebeklerde alışkanlık oluşmayacağını söylüyorlar ki ben 3 ay kızımı göğsümde uyuttum 3. Ayından sonra 2. Gecede yatağında uyumaya başlamıştı.
Sinemmkuralll Deryadila25 canım ben otomatik sallama aparatı aldım oğluma neden aldım onu da bilmiyorum ama . Kendi kendine uyur bebekliğinden beri . Belki şuan linç yiycem ama ben karnını altını doyurur hadi oğlum uyuycaz deyip hep aynı saatte yatırıp kendi kendine uyumayı öğrettim uykuya dalarken asla yanında beklemedim. Şuan oğlum 20 aylık ve uyuyacağı zaman asla beni yada babasını istemiyor yatağına gidiyor sütünü kendi kendine içip biberonu atıp emziğini alıp sırtını dönüyor ve mışıl mışıl uyuyor MAŞALLAH 🧿 Sana da tavsiyem daha küçükken bu şekilde uyutmaya alıştır canım. Hergün belirli saatte uyut yatağına yatır ve odadan çık arada kontröl et zaten oynaya oynaya uyuyacak emin ol. Benim oğlumun şuan tek sıkıntısı çarşafı ve yastığı olmadan asla uyumuyor ve beşik istiyor . Asla kucakta sallanmayı sevmez asla ayakta yatmaz. Böyle alıştırdım rahat ediyorum açıkçası . Eğer böyle alıştıramam diyorsan sallama aparatını al canım ayarı var zaten hızını ayarlıyorsun. Bebek ağladığında yada bi ses algıladığında direk sallamaya başlıyor
Deryadila25 Sinemmkuralll evet dediniz cok güzel kendi kendine uyusa ama 3 bucuk aylık bebegi tek bırakamamki aglar patlar kesin ben uykuya dalması cok uzun sürüyor o an cok sallıyorum malesef
Mom587 Sinemmkuralll he evet bırakınca aglamiyo zaten öyle kndi kendine uyuyor. Her bebek çok farkli. O sizin marifetiniz değil çocuğunuzun uslu oluşu hanfendi. Masallah
Busragultekin Sinemmkuralll maşallah valla 🥰 kaça aldın canım o aparatı bnmkide uyuşa bile sallanmak isteyen bu bebek almayı düşünüyorum bütçeme uygunsa
Waris Deryadila25 ya memede ya da pusetinde sallayarak uyuyordu özellikle gündüzleri. 4.ay atağı da bizi baya bi sarstı o kısa uykular bile kalmamıştı. Ben de inat ettim her şekilde nasılsa başında bekliyordum odasında bekleyeyim dedim. Memede uyumasına izin vermedim. Emzirdim kucağımda hemen dalıyordy zaten. Yatağına koydum hemen. Başlarda koyduğum gibi uyanıyordu. Zamanla 5dk 10dk uyumalar arttı. Süre gittikçe uzadı odadan çıkmaya başldım. Şimdi çok şükür odasında uyuyor. Tabi atak ve diş dönemlerinde bozulsa da hiç düZeni değiştirmiyorum.
Sinemmkuralll Deryadila25 canım zamanla alışır arkadaşımın da bebeği 20 aylık o hala sallıyor nasıl alıştırırsan öyle gidiyor malesef tavsiyem şimdiden alıştırman yavaş yavaş . Benim oğluşumda küçüktü ama alıştı merak etme alıştırırsın
Sinemmkuralll Deryadila25 ben bebekliğinden beri o şekilde uyuttum canım 40lı bebekleri genelde kucağına falan alırlar ya anneyiz sonuçta uyusun ne olcak falan deriz Ama ben o zaman bile kucağıma almaz yerine yatırırdım ki öyle alışsın die. Sende yavaş yavaş başla bi uyku arkadaşı edindir mesela onunla yatır yada bi battaniye bi yastık geldiğinde uyuyacağını anlasın ilerisi içinde söylüyorum tabi bunu şuan küçük pek anlamaz ama ileride çok faydasını göreceksin kesinlikle. Her uykudan önce ona çağrışım yapacak bişi bul mesela hikaye anlatmak gibi yada ninni dinletmek gibi . Yani yaptığınız olayın sonrasında uyuyacağını yer edindir bebeğine tabi bunu da zamanla kesersin devamlılık haline masal hikaye gelebilir . Dediğim gibi ben çok küçükken böyle alıştırmışım için pek bi taktiğim yok ama uyku öncesi yapılması gerekenler ve uyku arkadaşı yardımcı olabilir