ikiprensannesi_gul NorthLight ay çok geçmiş olsun yüzüğü nasıl yutmuş yavrucuk ya ama çok üzüldüm ben töbe Allahım sen koru yavrularımızı aman dikkat edelim işte çocukları asla yanlız bırakmamak lazım gözümün önünden kaybolunca bana bi panik geliyo zaten şimdi artık daha çok korkarım
NorthLight ikiprensannesi_gul ben eline hiçbir şey vermiyodum yüzüğü de nerden bulmuş da yutmuş anlamadık 😔
NorthLight Buseasel8 tabi ki once çok üzüldüm telas yaptım ama doktor kakasında yüzük arayin diyince komik geldi 😂
Muhasebeciana NorthLight gorumcemin oglu 6 aylik bebeyken ceyrek altin yutmus tabi ozamanlar ben ailede degildim 😁 cok sukur birsey olmamis gecmis olsun buarada
NorthLight tatlisertt ben de inanmadım önce tüm evi aradm son care rontgene gittik valla ben istesem yutamam o yutmuş 😳
Omus35 tatlisertt bebeğin güvenliğini sağladığın sürece gelmez ama sen hiçbirseyi düşünmezsen başıma niye geldi diyemezsin yuttuğu oyuncağının bir parçası fln değil
Senemasilberen Efeninannesiii02 çok saçma bişey yazmışsınız doktor kadında bulursunuz diyor insana sonradan komik gelebilir olan olmuş doktora alınmış sonuçta çocuk
NorthLight Senemasilberen pil yutanlar para yutanlar yüzük yutanlar hepsi annesi bilerek yutturdu zaten öyle görüyorlar
Senemasilberen NorthLight ya valla çocuklar sen ne yaparsan yap sanki ısrarla onlara ne zarar verir orıyorlar
Senemasilberen Omus35 benimde oğlum 17 aylık elimden geldiğince herşeye dikkat ediyorum ama bazen sen ne yaparsan yap illaki bir yerden açık veriyorsun yani kadını resmen sorumsuzlukla suçlayıp anneliğine laf ediyorsunuz
2balkiz NorthLight kakasında bulmanız önemli değil, çocuğun iç organlarına da zarar veriyor aynı zamanda. Sizin de bunu gülerek anlatmanız gerçekten ilginç.
BurcuKucuk NorthLight geçmiş olsun ama yüzük çocuğunuzun nefes borusuna takılabilirdi geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilirdi ve siz hala gülebiliyorsunuz 🙄
Mombaby123 Kınamıyorum kınadigin zaman çabuk başıma geliyor dikkat etmek lazım tek bırakmamak lazimms ben tuvalete bile kızımı götürüyorum o kapının önünde bekliyor o şekilde yapıyorm
GameOver NorthLight çok geçmis olsun umarım bir daha böyle birsey yasamazsınız bu bıdıklar ne bulsa atıyorlar agızlarına çok korkuyorum bende valla