Betulnur Bernagktas bi ara bebelac mamalar bulunmuyordu o sirada 1 2 hafta kadar kullandim ama aşırı gaz yapti bebegimde
hemsirebiranni Miniknur maddi durumu ona el veriyordur lütfen yorum yaparken biraz dikkat ve düşünceli olun
Mom084 Miniknur millet onu bile bulamıyor yeri geliyor insanların kalbi mi kırılır diye niye düşünmüyorsunuz belki kalbi kırılır belki maddi durumu yoktu ?? Büyük konuşmayın Allah bı düşürür o mamayı almak için .
Miray4455 Miniknur yalnız o küçümsediğiniz mama Almanya menşelli olup Almanya’da da tercih edilen mamalar arasında bilin istedim.Kimi bebeğe yarar kimine yaramaz o belli olmaz ama kavanoz mamaları da var bebivitanın burda çeşit çeşit
Mihra07 hemsirebiranni kesinlikle katılıyorum bende Bim in bezini ve ıslak mendilini kullanıyorum prima pişik yaptı mesela ama BİM’in beZinden çok memnun kaldık 🌸 içeriği iyi olduktan sonra maması niye kullanılmasın ki 🌸
Miniknur hemsirebiranni ben de bebeğin sağlığını düşündüm ve iyi midir bilinmez dedim. İyice içeriğini araştırsın yani. Hatta kendi de yapabilir
Bernagktas Betulnur biz aslında aptamil kullanıyoruz uzun zamandır ama bebeğimi doyurmuyor o yüzden sordum
hatice-bgm Bernagktas ben bebeğim ilk doğduğunda aldım 2 hafta kadar kullandım hem doyurdu hem de gaz yapmadı
Bayezidin_annesi Bernagktas 1 aydir kullaniyorum severek iciyor kusma azaldi diger mamalars gore kabizligi gitti 20 gunde yarim kilo almis oglum suan 4 aylik geceleri 4 saat sonra uyaniyor mama ictikten sonra