Poziomka Anekdot evet iki küçük damla vardı bezinde ama sonraki kakalı bezde bişey yoktu gözlemleyip öyle gidicem doktora
aggubebek Anekdot Allah razı olsuuun 🖐️ amin , vallahi bilemiyorum ben hep duyuyordum da başıma gelir mi diye hiç düşünmüyor ki insan hangi birini düşünsün zaten 🙄
aggubebek Anekdot Kan direk parlak kırmızı renkte ve uzun ince bir şekildeyse çatlaktan, alerji durumunda mukus tek başına bakılması gereken önemli bir detay değil , kan pıhtılaşmış şekilde ve rengi siyah yada siyaha yakın olur demişti doktorumuz.
TubaEmir Serengull_ bende doymuyorum valla ne kadar sürecek bilmiyorum ama inşallah kısa sürede gecer
Yigit_pasam cocomelon33 süt ve yumurta çıktı kanda.3 aylıkken deri testi yaptılar.orda da çıktı.surekli diyetteyiz.su an 8 aylık çoklu besin alerjisi var
Serengull_ TubaEmir kilo da verdirir insana bu tatlı fln yasak hepsinde süt var. Kafayı yicem vallahi ne yemek yapsam diye diyetisyene gidicem en sonunda😀
Poziomka Anekdot bir kere kala yaptı kandan sonra onda yoktu ondan sonra daha yapmadı bekliyorum hala sizde durum ne
TubaEmir Anekdot bizde de aynı şekilde yaziyo alerjisi olduğunu soyledi.doktormz süt ürünleri ve süt icern herşeyi yasakladı
TubaEmir Serengull_ cikolata he gun yerdim ben oyuzden zor geldi bana da peynir yemeyi bile özledim ama yapacak bişe yok bitene kadar devam bide bi ay sonra ek gıdaya gececz napicaz bilmiyorum
Mom084 Anekdot her kanlı kaka alerji mi bilmiyorum ama bizim geçen basimiza geldi ben 1nhafta dut pekmezi verdim kaka yaptı kan ben şok bu saate kadar hiç olmadı tahlil verdik negatif çıktı doktor yapabileceğini söyledi kestik bidaha olmadı 🤷🏻♀️🤲🏻
Anekdot Poziomka bende kandan sonra 1 defa yapti dağa yapmadi ama biz kaka testi verdik gizli kan pozitif cikmis doktora gidecegiz tekrar
TubaEmir Nil164 ben yok diye biliyorum hatta şimdi gttm.baktm seker tahin cogen fln yazıyo ama sütlü oalnlarda varmıdır ki