Leylla54 Bebeğim 22 günlük oldu halen sarılığı geçmedi geçmiyor ne kadr sürecek böyle ya daha önce geçiren war mı nasıl geçti sizde
balliordegimm Leylla54 39 günlüğuz bizdede tamamen gecmis degil burda okuduklarima gore iki uc ay icinde geciyomus
Emir123ali Leylla54 bizim tahlillerde düşmüştü ama yüzünde vücudunda hemen gitmiyor 3 bucuk ay sürmüştü
Gediz-01 Leylla54 bizde 1 ay 6 gunluguz hala sariligimiz geçmedi canım doktor geçmesi uzun sürer dedi
Eda0798 Leylla54 bizde 2 ay 1 günlüğüz bebeğimin göz kenarlarında hayla hafif sarılık var geçmedi bizdede doktorum 1 ay bekle geçmezse gel tahlil yapalım dedi
Leylla54 balliordegimm bizde yüksek çıktı hastaneye yatırdık bir gece kaldık düştü ama halen dewam ediyor baya uzun sürüyormuş ya
balliordegimm Gizem9565 canim 11di galiba ben bidaha tahlil yaptirmadim cok agliyodu kiyamadim doktora gosterdigimde geciyo dedi zaten az cok kendinde anliyosun gectigini
Gamzee42 Leylla54 Benim bebeğimle aramda kan uyuşmazlığı olduğu için 1 ayda çok zor geçmişti sizde öyle bı durum var mı ama bol bol emzirin geçiyor
Leylla54 Gamzee42 yok bizde kan uyuşmazlığı yok ilk zmnlar emiyordu ondan tam doyamadığı için olmuştu
Elfay Leylla54 merhabalar geçmiş olsun kuzucuğa. Benim oğlumda da 4 ay sürdü tamamen bitmesi ve 5günlüklen bir gece ışın tedavisi almıştı. Siz endişe etmeyin beslenme saatlerine dikkat edin zamanla hiç bir etkisi kalmıyor.
Leylla54 Elfay teşekkür ederim 🌸bizimde 1 gece kaldı yüksekti sadece düştü halen devam ediyor baklm ne zaman geçiyor 1 buçuk saatte emzirtiyorm siz kaç saat ara ile emziriyordnz
Gamzee42 Leylla54 Anladım inşallah kısa zamanda geçer. Bize doktorumuz 1 gün ışıkta yatır demişti ama ne kadar doğru bilemem ışık açık uyumustuk
Habibe34 Bizde kan uyuşmazlığı vardı doğumdan hemen sonra fototerapiye aldılar 5 gün kaldı sonra 10 seviyelerine düşünce eve geldik 4 gün sürekli sık sık emzirdim uyutmamaya çalıştım emzirmek için. Sonra çok şükür geçti şimdi tam 1 aylığız.
Leylla54 Habibe34 bn acaba emzirmek için çokmu bekliyorm anlamadım ki geçmiyor inşallah bizim de fazla sürmez