Selin39 Kızlar dün düdüklü alacağım diye yazmıştım 🙈 farkettim ki mikro dalgaya da ihtiyacım var kayın validem her geldiğin de soruyor 🤔 gerçekten işinizi görüyor mu , ona göre listeye ekleyeceğim🙃
kartopu23 Selin39 ben yıllardır kullanıyorum. Süt ısıtmak, yemek ısıtmak, küçük porsiyonlu bazı yiyecekleri hazırlamak için.
ekmek-arasi Selin39 vallq ben hic sevmem mikro dalgayi kayinpederim kendi keyfi icin aldi bizim eve bole emrivakileride hic sevmem evimde baska eksik var adam kendi evi gibi hic sormadan bi cok seyi aldi sanki kendi bu evde yasiyo allahim gelip kalsa kullanilsa eyvallah dicemde
Selin39 ekmek-arasi kayınvalidem de her geldiğin de keşke mikro dalgan olsa benim var çok pratik diyip duruyor yarın çıkıp alacağım 🙄
ekmek-arasi Selin39 o alsin sen alma cok istiyosan de ben ole dedim akssmina alip gelmisler giderken goturun dedim hatta size lazim bana degil ama neyse kaldi bende kullanmam yani
Sngl1223 Selin39 benim yok kayınvalidemin var o çok kullanır bana da sordu hatta ben almak istemiyorum demiştim 😂çok iyi değilmiş ama sağlık açısından ben o yüzden almıyorum
Deletedmom78654 Alana kadar bende istemiyordum ama şimdi çok işe yarıyor. Özellikle çocuğa süt falan ısınırken çorbaları pilavları her şeyi ondan ışıtıyorum ben. Birde buzluktan bişey çıkarttım mesela erimesini bekleyecek vaktim yok o zaman da çok işe yarıyor
Selin39 Deletedmom78654 bizde eşimle pizza tarzı şeyler çok alırız marketten çözülmesi için çok bekliyoruz bazen
Selin39 ekmek-arasi kendi yeni gelin gibi canım evinde yok yok oyuzden her geldiğinde soruyor o var mı bu varmı
kartopu23 ekmek-arasi cam ya da seramik kapta ve ağzı açık olarak ısıtılmalı sadece. Mikrodalganın mantığı yiyeceğin içerisindeki su molekülleri ile besini ısıtmaktır tereddüt ettiğiniz yiyeceğe biraz su eklemeniz gerekir.
ekmek-arasi Selin39 su kaynanalar varya ah iste eski zamandan yeni zamana alisiyolar ozeniyolar ne guzel hersyi var