Gulsen4224 mltmkrkl kısır varya tatlım yanına hafif kaçacak ya poğoca yapabilirsen yap yada minik kurabiyeler yap tuzlu
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mehmetereninannesi yine mi yakalandık be Yok canım ben daha önce 10 kilo verdigimde de bunlardan yiyodum ama tabak kücültüyodum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Alp321 3 buçuk yaşında canım birlikte yapıyoruz bazen bazende eşim gelince yapıyorum bugun arkadaşları var yaparim erkenden diyr dusunuyorum ama bakalım 😁
glsmeknc96 Alp321 var kız büyük kızımda var eziyetli değiller Allahtan ekmeğimide kendim yaparım taze taze😍
Mehmetereninannesi Alp321 yok 😁 özlem kilo verememekte yakınıyor ama her gün 9182838 çeşit yemek yapıyor 😁
Gulsen4224 mltmkrkl evet cnm zaten kısırın var pırasalı börek var menü maşallah yani tuzlu olarak bide lokmalık kurabiye yaparsan yapmazsanda göze batmaz maşallah afiyet olsun 🥰😅🙈🙈
Dasbaby Bu kadar yemeği nasıl yapıyorsunuz hayret ediyorum. Ya ben çok mıymıyım. Ya siz çok hızlısınız. Benim bebeğimden vaktim kalmıyor🥴
Bebibebi Alp321 kuru dolma salata turşu ayran😀 yaparsam salata yerine yanına antep yuvalaması yapabilirim