elifhanimm Alp321 fırında soslu baget tavuk ,bulgur pilavı, çorbaya karar vermedim , salata çok basit
MiracAlpinveUmutunAnnesi Alp321 Mercimek çorbası Pirinç pilavı Fırında Musakka Yalancı tavuk göğsü tatlısı
[silindi] Alp321 Kararsızları yaşıyorum her kafadan bir ses var çünki herkes ayrı sipariş veriyor ensonunda dısardan söliycem galba ahtopot sanıyolar sanırım beni 🙄😅
Saitkereminannesi Alp321 Kaynanam hasta ona ve oğluma sebze çorbası kayınbabam ve bize de mercimek köftesi salata turşu
MiracAlpinveUmutunAnnesi Alp321 3 buçuk yaşında canım birlikte yapıyoruz bazen bazende eşim gelince yapıyorum bugun arkadaşları var yaparim erkenden diyr dusunuyorum ama bakalım 😁
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mehmetereninannesi yine mi yakalandık be Yok canım ben daha önce 10 kilo verdigimde de bunlardan yiyodum ama tabak kücültüyodum
Mehmetereninannesi Alp321 taze fasulye pilav diyetteyim zatrn 6 kasık fasulye 3 kasık pilav yiyeceğim 🤸🏻♂️😁ayriyeten çorba tatlı yapamam
mltmkrkl Alp321 yemek yok çay saati gibi arkadaşımız gelcek eşiyle Tiramisu Kısır Damla çikolatalı kurabiye Pırasalı börek Mozaik kek Bide bişi daha yapim diyorum ama bulamadım düşünüyorum
Cikomel Bulgur pilavı içine kereviz doğradım eşim anlamadan yiyor :) yanına tavuk göğüs pişirmeyi düşünüyorum :) inş yani :))
Gulsen4224 mltmkrkl kısır varya tatlım yanına hafif kaçacak ya poğoca yapabilirsen yap yada minik kurabiyeler yap tuzlu