Prensss_annesi16 iyi geceler anneler size bir sorum var adetinin üstünden 8 gün geçti ve gebelik testi yaptım hamile değilmişim acaba idrarda cıkmayip kanda çıkan var
iki_tospik_annesiii Prensss_annesi16 benim 3 günüm geçmişti gidip kan verdim kan verdim kan değerim 1134 çıkmıştı kan kesin sonuç veriyor cnm 8 günün geçmiş bide Kesin belli olur yanı hakkında hayırlısı olsun 🙏 saat kaçta kan verdin cnm
[silindi] Prensss_annesi16 tatlım ben 2 haftalık gebeyken kanımda bile çıkmamıştı.aşiri derecede bel karın ağrısı cekiyodum o dönem meğer hamileymisim test yapıldı çıkmadı kanda iki haftalikmis halbuki ilaç icecektim bide iyiki icmemisim içime doğdu çünkü biseyler .sen tahlil yaptir yinede bazen geç cikabiliyo hayırlısı olsun inşallah
Ymr0666 Prensss_annesi16 evet 8 gün geçtiyse test de çıkıyor ama siz yine de gidip kan verin hem net bir cevap almış olursunuz 😇
Prensss_annesi16 kan verdim ve sonucun çıkmasına 4 saat var çok merak ettim idrarda negatif olup kanda pozitif olma olasiligi varmıdır acaba
surass Prensss_annesi16 Prensss_annesi16 benim aynen de öyle oldu hemde 4 kere falan yaptım çıkmadı testte en son ki çok silik çıktı sadece kan tahlilinde öğrenmiştim hamile olduğumu
iki_tospik_annesiii Prensss_annesi16 Gündüz mü ? ben sabah 10 da vermiştim sağlık ocağında gece 12 de çıkmıştı canım aynı gecesi çıkıyor
[silindi] Prensss_annesi16 insanın içine doğuyor ama 🤗 istiyorsan eğer inşallah olur iyi haber ver bize
iki_tospik_annesiii Prensss_annesi16 analdım cnm evet o zmn çıkar devlet hastanelerinde o şekilde çıkıyor Hakkında hayırlısı olsun cnm ☺️ bebgin ne kadarlık?
leynanin_pembemantosuu Prensss_annesi16 7 gün geçmişti idrarda çıkmadı ana belirtim vardı kan verdim 5 buçuk haftalık hamileymişim