Kir_papatyasiii Kızlar 2 aydan fazladır adet olamıyorum (gebelik yok.) Doktor tarlusal verdi ama nafile yine olmadım öneriniz varmı
haziranin25i Kir_papatyasiii bir gebenin günlüğü sayfasını incelemenizi hatta adet söktürücü videosunu izlemenizi öneririm
Melodixxx Kir_papatyasiii emzirirken adet olmamaya normal diyorlar ama bilemedm kızım 9 aylık iki defa adet oldum 3.de yani geçen ay bir kaç gün sadece lekelenme tarzında oldu doktor emzirdiğin için böyle normal dedi sonra düzeleckmş🤷🏼♀️
Saitkereminannesi Melodixxx Afedersin canım 16 aylık bebeğim var emziriyorum 23 nisanda oldum sonrasında kahve telvesi gibi leke geldi dün evde test yaptım gebelik yoktur normal mi
Erolbsr Benmde bugun bitti ilacım doktor hemen olmazsın ilac bittikten 1 hafta icinde olursun dedi olmazsan gel dedi sizin ne zamn btti
CatBoy Kir_papatyasiii 10 güne kadar bekleyin doktora danışarak 2. Kutuyu alabilirsiniz. Benim evde denediğim yöntem yarım demet maydonoz 1 su bardağı su kaynatıp ılınınca içiyorum. Maydonozun kan sulandırıcı özelliği var. Ne zaman denesem ertesi gün adet oluyorum. Denemekte fayda var 🌺
Kir_papatyasiii Mom084 nasıl yani🙄 ben yine dün doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi kan verdim 2.0 çıktı cnm işte ama adet yok