ikiKudurukAnnesi Kızlar yarın kızım menenjit aşısı olacak ilk dozu bizi neler bekliyor ateşten çok korkuyorum aşı ateşinden bir şey olmaz dimi 😥
anayimbenana93 ikiKudurukAnnesi Ateşini takip et ben aşı yaptrınca yarım saatte bir en geç 1 saatte bir ölçüyorum geceleri de dahil . Ayrıca ateşi 38 dereceyi geçerse evde düşürmeye dahi çalışmadan acile götür .
Mom095 ikiKudurukAnnesi bexsero ilk dozu bizde ateş yapmıştı canım. Dr 4 saatte bir calpol vermemi söyledi. Ama 2. dozda öyle olmadı şükür 🙏🏼 menenjit aşılarında duş aldırabiliyosun canım yasak değil. Eğer ateşi yüksek gibi olursa duş aldır üzerini hafiflet 😊
egg ikiKudurukAnnesi benim bebeğimin en fazla 37ye çıktı inşallah hiç ateşi olmaz bebeğinizin ❤️ Ve aşıdan 13 14 saat sonra çıktı üstünden uzun zaman geçti diye takibi bırakmayın🌸
anayimbenana93 anayimbenana93 ha bi de mesela ateşi 37 lerde seyrediyorsa üstündekileri çıkarıp ateşi hafifleyene kadar soyunuk bekletiyorum baktım hala 37 lerde ya da 37.1 falan oluyor şurup veriyorum . Hiç 38 görmedik ama 38 e gelirse de alır hastaneye görürürüm diye düşünüyorum .
ikiKudurukAnnesi Mom095 ben ateşten çok korktugum için aşırı tedirgin oluyorum canım elim ayagıma dolaşıyor
Tokyo Merhaba bugün son dozu olduk .baya ateşli bexsora ve nimerix olduk .sabaha geciyor ama korkmayın .bez koyuyorum hep .aslı da 38 ama .hissedilen 40 nedense
Kahveliseker Tokyo bilmedigim icin soruyorum kusura bakmayin benim oglum daha asi olmadi bugun doktorumuz soyledi bexsero yapicaz gelirken getirin dedi. Nimerix baska bir aşı mi?
Mom095 ikiKudurukAnnesi telaşlanma canım. Allah ın izniyle bişi olmaz inşallah 🙏🏼 Bize drumuz aşıdan sonra eve gidince hemen calpol ver demişti. Sonrada üzerini hafiflettim sürekli takibe aldım. 37.4 e kadar çıkmıştı. Duş falan aldırdım. Ayaklarına limon sürdüm o şekilde atlattık çok şükür
anayimbenana93 ikiKudurukAnnesi Korkma şimdi yotube Osman gönülal bebeklerde ateşlenme yaz izle . Çocuk doktoru çok güzel açıklıyor herşeyi bir çok bilgi veriyor aklında olsun onlar kolay atlatırsın 🙏🏻
anayimbenana93 ikiKudurukAnnesi çok yapmadı hafif yaptı menenjit olmadık 10 gün sonra olacağız karma aşılar hafif ateş yaptı ve ağır uyku yaptı bizde
egg ikiKudurukAnnesi ben de o gün akşam oldu eşimle konuştuk bu kadar saat çıkmadı çıkmaz falan diye yine de saati kuralım gece kalkıp bakalım saat başı dedik iyi ki kurmuşum