Derinsart Kızlar. Kızım yarın aşı olcak biraz endişeliyim nasıl geçer bilmedigimden bide ağlaması bile üzüyor beni simdiden😅 bu arada 2. Ay aşısında kaç aşı yapılıyo yani nette baktım dört tane igne mi yapiyolar ? Cocugum içi cıkar ağlamaktan 😕
Yagmuryy Derinsart bizimde yarin 3 tane yapilcak dedi hemsire gelmeden once banyo yaptir uc gun banyo yapmicak dedi nasil olcak bende bilmiyirim aglicak üzülüyorum
zeynepduha Derinsart bugün yaptırdık gitmişken rotavirüs de yapıldı çok ağladı yavrum inşallah sizin sorunsuz geçer 😢
cocomelon33 Derinsart bugün yaptırdık iki bacak bir de sol koldan bir de rota aşısı yaptırdık o ağızdan zaten ağladı baya eve geldik 3 saat falan geçti ağlama krizine girdi oğlum 😔zor sakinleştirdik o anki ağlamasını görünce bir daha aşı yaptırmama fikri bile girdi aklıma bi de bu aşıların tekrarı var galiba 😒
Derinsart Yagmuryy okadar cok içten ağlıolar ki benm icim gidiyor ya oturup ağlayasım geliyor geçen katıla katıla ağladı kakasını zor yaptigi icin kakasını yapti rahatladı oturup ağladım cok üzüldüm ilk defa okadar cok ağladıgını gördüm 🥺yarını düşünemiyorum
Derinsart zeynepduha şimdi nasıl peki? Ateş yaptimi? Keyiflimi? Bizimkide ağlar sarılık icin baya kan almışlardi kıpkırmızı olmuştu içi cıkmıştı
Derinsart cocomelon33 o anı görmek istemiorm ya içleri cıkıyor cok üzülüyorım ya az da degil üc tane nedir 🥺
cocomelon33 Derinsart evet ya ağır aşılar galiba.Durup durup içli içli ağladı yavrum nasıl canı yandıysa sizinki kolay atlatır inşallah
Ayazege06 Derinsart 2 bacak bir de koldan KPA ve 5 li karma asi yapiliyor koldan yapilan verem asisi ates yapabilir belki calpol verirsiniz asi sonrasinda 1 cay kasigi bizde bu zamana kadar ates yapmadi cok sükûr asilar koldan yapilan asi kizarip iltihaplanacak endişelenmeyin bu asinin tuttugu anlamina geliyor sonra kolu kabuklanip iyileşiyor 3 gün banyo yaptirmayin insallah atessiz atlatirsiniz.🌸
Derinsart cocomelon33 bizimkide baya ağladı arabada arada içleniyor daha eve geçmedk bakalım bizi neler bekliyor😩
Deletedmom27337 Derinsart 3 tane yapılıyor. Ama bizim 2 tane yapıldı verem aşısı 5 gün sonra yapıldı o yüzden rahat geçirdik aşı evresini :)
cocomelon33 Derinsart bizimki bugün iyi ağlamıyor acısı geçmiş herhalde ,gece boyu ateşini takip ettm 37den yukarı çıkmadı çok şükür.Gece karnına sadece müslin örttüm sizde kalın giydirmeyin ateşi çıkmasın.
Derinsart cocomelon33 iyi cok sükür darısı bize insallah bende kararsız kaldım burda hava baya serin yazlığa gelmiştik 🧐 ısıtıcı açtık cünki diger trlü durulmuyo bitane de polar örttüm üstüne ins ateşlenmez üşüsünde istemiorum