Yigidoommm-41 Hanimlar benimle ayni dertte olan varmi tuylerimden cok rahatsiz olmaya basladim aliyorum iple ama sonuc iyi degil lazere de gittigim halde sonuc alamadim karinca yagi duydum acaba kullanan memnun kalan varmi
elifhanimm Yigidoommm-41 @3children1mom canım başlıkta yazmıyor ya postu kaçırırsın nemelazım ben kendimi etiketlerim ahahah😅😅🙈🥰 @elifhanimm
Asenayazgi Yigidoommm-41 ben de vardi ustelik benim ki simsiyah ve kalindi tipki erkek sakali gibi eve lazer makinasi aldim yilmadan yaptim bitti benim ki gören herkes çok şaşırıyor hatta killarin nereye gitti diye 😂😂
Ecoo Hic bir faydasi yok valla her sabah oturup cimbizla yoluyorum sakallarimi lazere de gitmisdim zamaninda ama yine cikiyor yüz tüylerimi boyuyorum aciciyla okadar..
Tosbikgiller19 Yigidoommm-41 Bu konuyu ben acicaktimm 😄😎 esmerim yuzumdeki killarda koyu tabi, epilasyona gitmeme rağmen fayda etmedi. Karınca yumurtası yağı siparis verdim bakalm sonuc nolcak. Bi umit..
2balkiz Tosbikgiller19 benim çene bölgemde var 8/10 tane sert çıkıyor lazere gitmeyi düşünüyorum, faydası olmadı mı size
ikicocukluAnne_ Yigidoommm-41 sakın iple alma daha da kalınlaştırır ben çözümü şokun ağda bandında buldum aşşırı güzel yıllardır kullanıyorum 1 paket 3 ay falan gidiyor sarı tüyler sinir oluyorum hem sivilce de yapmıyor pembe elde ısıtma markası Ten çok güzel deneyin
ikicocukluAnne_ Yigidoommm-41 dediğim ağdayla da aynı şekilde benim sarı olanlar sarı siyah siyah olarak çıkıyor aynı yani değişmiyor bıyık böylesi siyah mesela oraya da yaparım sürekli orada git gide sararıyır ben böyle çözüm buldum ayda 2 kere yaparım pürüzsüz oluyor