Flamingom TalentedMom 22 aydır oioi hiç koku yok. Aralarda bazen the mia nın zürafalı tabagı kasesi var onu da fırlatır hiç kırılmadı
TalentedMom Flamingom kızlar size güvenerek oio siparişi verdim bakalım nasıl olacak 🥰hepinize çok teşekkür ederim
Flamingom TalentedMom evet var dolapta da var sıfır Bende bu renk var. Kırılmıyor. Kalın baya. https://ty.gl/y5aytt9
auroraleigh TalentedMom oioi marka tabak, kase, kasik kullaniyorum koku yapmamasi icin arada bir limonla temizliyorum
Flamingom TalentedMom oioi bende kullanıyorum hala 22 aylık yukarıda deterjanla kullanmamakdan bahsenmişsiniz. 22 aylığız green clean baby ya da siveno biberon tem. İle elimde yıkadım. Hiç koku yapmadı hala kullanıyoruz
Flamingom TalentedMom altını hafif ıslatırsanız cok az yapısacaktır ama ahşap gibi yerlere yapışmıyor. Hafif ıslatın öyle deneyin. Biz buyuduk yapışsa da cıkarıyor. İlk aylar için uygun
TalentedMom Flamingom mermere tezgaha yapılıyor ama mama sandalyesine yapılmıyor hatta altını da ıslattım oğlum yere atıyor
Kvrckanne Merve bende kızıma tabağını kullanıyorum ama bi kaç kez tabağından yemek aldım silikon tadı geldi ağzıma. Sizde öyle bir sorun yaşıyor musunuz ?
Merve Kvrckanne hiç yaşamadım. Böyle şikayet olunca aklıma acaba çakması mı var onu mu sürüyorlar piyasaya diye geliyor. Ama bilemiyorum tani