ILGAZ2020 bburcuu evde bizden başka kimse yoksa açılmıyor fişini bile çekiyorum ama bazen çok yoruluyorum yalan söyleyemem abiside var geceleri hala en az 10 kere uyanıyor sürekli kitap oku şarkı söyle oyuncak oyna
Gzrilknur bburcuu evime tv almadım. Bebeğim 16 aylık. Uyanıkken iş yok oyun var. Banyosuydu kahvaltıYdı yemekti uykusuydu derken anca zman geçiyor. Kitabın yüzünü açamıyorum 😅 ancak uyuduğu zman temizlik ve yemek yapıyorum. İleşimimiz son derece güzel kuvvetli. Hele ki bu aralar sevdiğini o kadar belli ediyor ki 🥰 sürekli sarılıp bebeğiiimmm annemmm diyor. Çok tatlı 😍
Babys1 bburcuu bende izletmiyorum 6 aylık. Allahtan balkon havaları başladı da bana bir kaç saat oyalama yeri oluyor 😂 balkonda kitap okuma yatarak okuma oturarak okuma. 800 kere ceee eee gel gel yapma 😂 mutfakta yemek yaparken dansöz gibi oynama 😂 oyuncaklarla yerde debelenme ve uykularla geçiyor günler 🥲
bburcuu birboncukannesiiii bende radyodan müzik açıyorum ve müzik duyunca oğlum sese göre ritim tutuyor çok hoşuma gidiyor
bburcuu Sinemmkuralll peki size bir soru o hareketli görüntülere alışmış çoçuğunuZu aynı hızda nasıl eğlendiriyorsunuz merak ediyorum
Sinemmkuralll bburcuu canım öncelikle izlediği videolara da özen gösteriyorum rast gele açmıyorum . Oğlum zaten aşırı hareketli bi bebek enerjisini dışarı da parkta yada kedi köpek arayarak atmasını sağlamaya çalışıyorum. Yada drama yapıyoruz beraber oda çok eğlenceli oluyor müzik açıp ritimle dans ediyoruz oda çok hoşuna gidiyor bu şekilde enerji atmaya çalışıyoruz 🙊
bburcuu Sevimliannee bizimkisininde keşke ilgisini çekmese bir yerde görünce hipnoz gibi bakıyor şanslısınız
Sevimliannee bburcuu cok nadir acılıyo evde birisi varsa babaanne anneanne gibi. Yoksa ben hiç açmıyorum.
GeLiNCiKk Bebeğim şuan 8aylık. Hiç izlemedi. Çünkü hamileyken televizyonu kaldırdım Şimdilik kurmayı da düşünüyorum.
Sinifcianne bburcuu ben izletiyorum şuan 2 bucuk yaşındayız bir zararını görmedim hatta ingilizce sayıları renkleri şekilleri öğrendı yaşına uygun izletıyorum.
1Mother1Boy bburcuu 17 aylik şuana kadar tv asla izletmedim. Oyunlar oynuyoruz, dans ediyoruz , müzik dinliyoruz, kitap veriyorum ya da ben okuyorum. Evim bahçeli bahçe seti aldım toprakla oynuyoruz. Bisiklete bindiriyorum vs vs böyle devam ediyor. 🤗
Birkizbiroglan bburcuu 19 aydır ekran yok ✋ vallahi camdan bak kitap ac kule yap evi gez hep aynı şeyler çok yoruldum ama devam 😚🌞
Niliniz bburcuu vlla bebek için değil kendim için tvyi kaldırdım. Uzun zamandır izlemiyorum son 7 yıldır hayatımda yok evlenmeden öncede izlemiyordum son iki yıldır da eşim izlemek istiyor arada o açıyordu. TV odasını bebek odası yapınca o da izleyemez oldu 🤣
Yoncakenan Tugcecivan benim oğlum daha 2 aylık ara ara baktırmaya çalışıyorum yoksa uyanıkken hep kucak istiyor kilolu olduğu için zor taşıyorum sezaryen oldum zaten belim dayanmıyor izletirkende üzülüyorum ama elden başka birşey gelmiyor
[silindi] bburcuu 14-15 aylık olana kadar hiç izletmedim ama sonrasında eğitici tarzda olacak şekilde günde kontrollü ve kısım kısım toplamda 1 saat izletiyorum. 24 ayligiz ♥️😊
Kanginnn Mommysharkdoodoodoodoo evet benım oğlum 1 yaş 1 aylık you tube kıds ızlıyo ama çok degıl bu sayede 10 aylıkken sar sar makarayı yapmayı ogrendı elleriyle
Yerfistigininannesi bburcuu tvmiz yok haftada belki bir iki kere tableti acıyorum bes dakka bile bakmadan kalkiyo onun dışında oyun günde iki kere dışarı çıkıyoruz işi de aralarda uyuyunca falan yapıyorum