Seerdaay bburcuu 21 aylık olacak oğlum, evde haberleri izliyoruz hiç ilgisini çekmiyor.müzik açıyorum youtubedan ama ekranı göstermiyorum, bir kere görünce hipnotize olmuş gibi baktı bende bir daha göstermedim.
Linaninannesiii Seerdaay aslında haberler çoktw iyi değil ya o onu kesiyo biçiyo darp ediyor siyaset daha mı iyi bilemedim geçen izliyorum kanal istanbul falan dikkatlice baktım öyle ses tonları falan normaldi bi kavga gürültü yoktu acaba yanında açsammı diye düşündüm
MiracAlpinAnnesi bburcuu Bende izletiyorum yemek yerken izliyo özellikle keşke izlemese ama çok iştahsız bir bebek Alp doktorumuz günde 1 saat n fazla izleyebilir demisti ona uyuyoruz bazen hiç izlemiyo bazen günde 1 saat
kitapkurdubebeninanasi bburcuu ilk 6 ayı geçirdik çok şükür izletmeden insallah bundan sonra da böyle devam ederiz😃 biz esimle tv nedir unuttuk😀 gün içinde kitap okuma parka gitme yüz bin tane şarkı yemek banyo oyun balkomda dışarıyı izleme derken geçiriyoruz
Yunusemrem15 bburcuu 13 aylık televizyon evde hep açık ama hiç izletmiyorum olurda bakarsa hemen kapatıyorum sadece büyük tuvaletini yapmışsa o zaman altını temizlerken cizgi film açıyorum oda zaten 5 dakika bile sürmüyor 😊
Munisee bburcuu 16 ay izletmedim 20 aylik kizim 4 aydir izliyor 16 aya kdr da birinde gorse de ilgisini cekmiyirdu asla ilgilenmiyordu bende tv seven biri deglm acmadm ama babaanneye tatile gidince 1 ay butun duzen bozuldu orda kuzeni izliyordu sabah aksam o kdr izliyordu ki muptela oldm yavrum . Smdi izliyor ama asla israrci degl aglamaz tutturmaz tabi ki zarari var ama bu huyu hosuma gittigi icin islermi yaparken aciyorum
Hivay1256 bburcuu 24 saat acik surekli muzik kanali acik oda benle muzik dinliyor surekli dans ediyor reklam izliyor baska birsey cekmiyor dikkatini acik olsada
_BirAnne bburcuu tebrik ederim bunu masallah basardınız bende izletmek hiç istemiyorum ama tv açıkken hep bakmak isityor çeviriyorum ağlıyor kayınvalidemde falanda hep gözü tv de ben tv hiç izlemem vaktim olmaz çoğunda telefonlayım ama eşim vs oldumu hep açık illa bakmak istiyor
Badehandeyldz bburcuu 18 aylık olana kadar açmadım doğum yaptım 1 aydır hiç kapanmıyor hatta genelde çizgi film izliyor parka markete anneanneye gidiyoruz ama evde fazla ilgilenemiyorum oğlum gazlı uyumuyor o yüzden mecbur açıyorum yoksa ilgi istiyor
elif_07 Mommysharkdoodoodoodoo aynen zaten o yüzden açıyorum ben de çünkü böyle eğitici videolar diksiyonu güzel eğitici çizgi film izleyen çocukları gördüm resmen büyümüş de küçülmüş gibi konuşuyorlar. Yani zararı olduğunu düşünmüyorum. Entrikalı dizi falan izletmiyoruz sonuçta. Hatta çoğu çocuk şarkısını ezberledim kendim de söylüyorum. O şarkı çalınca bana bakıyor gülüyor sen de söyle diye. 😂
Mommysharkdoodoodoodoo elif_07 benim oğlum günaydın iyi günler iyi geceler merhaba hoşgeldin süper harika mükemmel aferin hoşgeldin güle güle gibi kelimeleri de burdan pekiştirdi elbette ben de öğretiyorum setleri var adım adımın onları da yapıyoruz ama fark ediyorum ki oğlum bu setlerden çok önde gidiyor elbette sadece eğitici video izletmekle olmuyordur ama zararından çok yararı ile ilgileniyorum. Elimizdeki teknoloji çok faydalı bir yandan da çok tehlikeli amaca göre değişen bir fırsat
Sinemmkuralll bburcuu bende izletiyorum ama günlük yarım saat falan izlerse izliyor izlemezse oda yok. 20 aylık oldu benim oğlum da ama çok umursamıyor ya herşeyden sıkıldığı gibi tvden de çok çabuk sıkılıyor. Dışarıda kedi köpek kovalamak daha çok hoşuna gidiyor genelde montessori etkinlikler yapmayı seviyoruz 🙊 çok eğlenceli oluyor mesleğim gereği benimde hoşuma gidiyor açıkçası 🙊🥰🌺
Sinemmkuralll Yani tüm anneler için söylüyorum ben günlük 30 dk 40 dk arası eğitici videolar İngilizce şarkılar renkler sayılar vs video izletmenin yararlı olduğunu düşünüyorum . Sonuçta entrika dönen dizi film izletmiyoruz. Animasyon izletiyorum bazen de
bburcuu Sinemmkuralll peki size bir soru o hareketli görüntülere alışmış çoçuğunuZu aynı hızda nasıl eğlendiriyorsunuz merak ediyorum
Kuzeyufuk Sinemmkuralll Özel eğitim öğretmeniyim kesinlikle ama kesinlikle dediklerinize asla katılmıyorum ne kadar bir konuşmada sıkıntısı olan Velim varsa hepsi de küçüklükten itibaren bebeklerine ister eğitici olsun ister normal olsun televizyon izle etmişler ciddi anlamda çok büyük sıkıntı lütfen uzaktım Bebeğinizi istediği kadar eğitici olsun eğitici şeyleri siz öğrenin ve ona siz yaptırın televizyonla asla değil
MinikOsman Sinemmkuralll neler izletebiliriz hangi çizgi filmleri eğitici olarak ? Bide kaçıncı ayda izletmeye başladın canım benim oğlum 10 buçuk aylık
bebishmom MatmazelDeniz ben de sizin gibi iki yaşına kadar hiç izletmemeyi düşünüyorum. İki yaşından sonra da yarım saat falan izletmeyi düşünüyorum. İki yaşından sonra ilk ne izleterek başladınız?
Merilice bburcuu biz tv açınca dikkatini tv ye verip dalan bi bebek değil benim kızım. Ama sıra tabii kii bakıyo biz izlerken sonra dikkatini dağıtıyorum oyun oynuyoruz filan. Ama onun dışında bi iki kez çocuk şarkıları izletmişimdir oda çok çok zorunda kaldığım için 😊 asla izletmem demedim hiç bi zaman çünkü kendime ve eşime o konuda pek güvenmedim
birboncukannesiiii bburcuu ben izletmiyorum. Tek bildiği babanne ve ananesiyle görüntülü konuşmakdı. ta ki bikaç kez arkadşlara gidip onları çağrana kadr. Hepsi tv izletiyomuş. 8.ayında gördü tanışmış oldu. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ şimdi 9aylık. Hala açmıyorum ama tv ye bakıp sesleniyo 🙈 radyo anneliğine devam.
bburcuu birboncukannesiiii bende radyodan müzik açıyorum ve müzik duyunca oğlum sese göre ritim tutuyor çok hoşuma gidiyor
elif_07 Mommysharkdoodoodoodoo kesinlikte bizim konuşmalarımızı davranışlarımızı daha çok alıyor. Ama bizim ilgilenemediğimiz zamanlar oluyor. Bu boşlukları da böyle videolarla tamamlamak bence de doğru.
Tugcecivan Mommysharkdoodoodoodoo evet katılıyorum teknolojiye nerden nasıl hangi amaçla baktığına bağlı hersey
maggie Mommysharkdoodoodoodoo benim bebeğim 6 aylık 3.aydan beri ingilizce şarkılar izliyor ve dinliyor ben de ingilizce öğretmeniyim mama yerken falan ben de sevdiği şarkılardan söylüyorum şu an ingilizce bazı kelimeleri anlayabiliyor farkediyorum gerçekten teknoloji çok zararlı ama kontrolümüzde olursa bir o kadar yararlı
Bualemdeyeniyim bburcuu biz de 10aylığız 4.aydan itibaren kapalı gündemden bile haberim yok😂 anca gece uykusuna yatınca acıyoruz tv