Kader51 Kizlar 44 gunluk bebegim var gorumcem kuru fasulyeli bi yemek yapti cok yemedm 10 kasik falan anca almisimdir kizima sutumu sagip veriorum sagip versem cok gaz olur mu sizce
Sena93 Kader51 Yapabilir dee yapmayabilir deee 🙈 ama eğer bebişin gazlı Bi bebekse muhtemelen yapar 🙈
elifhanimm Minikpandailay ahahah annem de öyle yapar bir kaşık koydum der ama bildiğiiin servis kaşığıdır o🙈😅😅
Deletedmom78654 Kader51 ger bebeğin yapısı farklı. Ben hastaneden çıktığım gün nohut yemeği yemiştim. Sürekli gazlı iç ceck içerdim ama gaz sıkıntısı çekmedik hiç. Ama kimi soğuk su içse gaz oluyor . Bebekten bebeğe değişiyor bu durum
Gizemesila7 Kader51 canım ye bence süt olur üstüne bir kaşık kimyon su iç gaz yapmaz veya rezene de içebilirsin
Sena93 Kader51 Canım 4 5 saat bekle sağ dök sonra emzir önce yediklerin süte karışsın boşa heba etme hemen sağıp 💕
Giizz biranneikikedi 3 aya kadar dikkaat etmiştim bende yiyin artık bence 😋 eğer çok gazlı değilse tabi. Kimyonu bol kat yap akşama 😂
Kader51 Sena93 2 saat oldu yiyeli 2 saat daha bekliip sagiyim dokuyum o zaman doktukten 2 saat sonra sut versem gaz yapmaz demi