Nesse AsafAras ben ilaç da aldım ama sadece karbonatlı su kullanıyorum ilacı kullanmalı mıyım acaba. Karbonatlı su yeterli olur mu
AsafAras Nesse ilk başta karbonatlı su kullanıyordum dilinin ucunda iken damak ve yanak kısımlarına da yayıldı ayrıca bana da geçti. İlaç kullandım o şekilde kurtuldu bebeğim
ipekk05 AsafAras merhaba aynı şekilde bebeğimdeki pamukcuk benim meme ucumada bulaştı bebeğim için mikostatin kullanıyorum iki gündür azaldı ama benim meme ucum hala kırmızı ve acıyo benden tekrar ona bulaşır diye korkuyorum siz nasl kurtuldunuz🥺
AsafAras ipekk05 geçmiş olsun bir ay çektim o acıyı 😔ilacı bebeğime kullandım onunki geçti. Ben ne sürersem süreyim geçmedi. Avent başlıklarını taktım süt biriktikçe iyileşti çok şükür .karbonatlı su ile silebilirsiniz bir de
ipekk05 AsafAras bende emziriyorum mecburen ama bebeğimin ağzı temizlendi benim göğüs uçlarım hala kızarık bebeğime tekrar bulaştırırım diye korkuyorum 🥺
AsafAras ipekk05 benden tekrar bulaşmadı azaltarak emzirebilirsiniz biraz sağarak verirsiniz. Sütün birikmesini sağlarsanız kalkan yada gümüş kapakla, yumuşayarak geçer ben geç farkettim süreç uzadı maalesef