Ceren255 Nesse benim başım belada pamukçukla karboatla silin dedi doktorumuz sil allah sil yok azalıyo ama temelli geçmiyo paket bitti ama geçtiği yok
Dilanbozkurt Nesse hünnapın karadut pekmezini aldım 3 gün kullandım geçti canım ilaç daha beter etmişti
minikmerinos Nesse suya az bı karbonat koy yumuşak ağız mendili ile hafifçe sil canım her bebekte oluyor doktor da böyle yap diyor yani cekinmene gerek yok karbinatli su ile geçmezse ilaç al
Nesse bitterdelisi244 fungostatin diye bi ilaç vermiş doktor. Eczacı ikisi de aynı demiş. 10 damla içecek diye. Mıkostatib de mi öyle Yoksa dil mi temizleniyor onunla kullandınız mı
Nesse bitterdelisi244 bir de süt lekesi mi pamukçuk mu tam anlatamadım ama çok huzursuz ağlıyo genel olarak sanki göğsüm de sızlamaya başladı
bitterdelisi244 Nesse pamukçuk cok kötu ya anlarsın degısık bısey agzının ıcı gogs ucunu karbonatlı suyla yıka ne olut ne olmaz
AsafAras Nesse merhaba bir an önce doktora gidip ilaç alın ben geç davrandım bana da geçti maalesef. Karbonatlı suyla temizliyordum ağzını ama fayda sağlamadı daha çok yayıldı bebeğimin ağzına
Nesse Ceren255 peki görüntüsü nasıl nokta nokta çıkıntılı mı yoksa dilde beyazlık mı var. İnşallah en koşa zamanda kurtuluruz
Nesse Dilanbozkurt doktorum bşze verdiği toz şeklindeydi kendimiz suyla karıştırdık ve içiriyoruz bana çok saçma geldi. Belki de siliyoruz ilaçla yorumlarını gördüğüm için saçma gelmiştir
mertbebekkk Nesse ben de mikostatin kullandım bı şişe bitti geçmemişti sonra karbonatlı su yaptım kulak cubuguyla sildim biraz geçti su vermiyorum normalde iki gün su verdim ağzı temizlensin diye iki günde karbonatlı su ve normal suyla temizlendi
Nesse mertbebekkk ben de su vermeye başladım. İlacın tadını hiç sevmedi sanırım. Karbonatlı suyla dilini temizlemeye çalışıyorum dediğiniz gibi ama filin geri çekiyo. İşacı bıraksam mı diye düşünüyorum bir de süt lekesi mi pamukçuk mu hala anlamadım
mertbebekkk Nesse su içince gidiyosa süt lekesidir heralde bende anlayamıyodm çok hafifti ama süt lekesi olsa geçer hemen sanirim
Nesse AsafAras ben ilaç da aldım ama sadece karbonatlı su kullanıyorum ilacı kullanmalı mıyım acaba. Karbonatlı su yeterli olur mu