Merhabalar yine yazmak istedim bebeğim sakral Gamze ile doğmuştu (sadece Gamze vardı akıntı tüylenme yok bacak hareketleri normaldi )doğduğunda ultrason çekildi temiz çıktı sonrasında Emar çektirdim emarda gergin omurilik sendromu tespit edildi 10 gün önce ameliyat oldu çok şükür başarılı geçti çok riskli bi ameliyattı doktor ameliyat öncesi kol ve bacaklarda his kaybı olabilir dedi 6 saat sürdü ameliyat sonrasında doktor bilgi verdi bundan sonrası İÇİN Buğra yürüyüp koşabilecek annesi büyük bi problemi ortadan kaldırdık dedi çünkü o omurilikte ciddi bir yapısıklık varmış şimdi de kaka çiş problemi başladı daha öncesinde yoktu kaka yapamıyor aşırı derece kabız çişi yapıyor damla damla geliyor üroloji takip ediyor içeri de çiş kaldığı İÇİN her gün 4 saat arayla sonda takmamı söyledi bunun İÇİN bana eğitim verecekler.Çiş durumuna göre sonda takılacak normal giderse ilaç tedavisi olacak bide doktor çocuk yürürse az sinir etkilenmiştir bu da kaka çişin normale dönmesini sağlar dedi zaman gösterecek dedi çok üzgünüm napıcaö bilmiyorum ama beyin cerrahi cocugun yürüyüp koşacak dedi çok şükür böyle olan varmı düzeldi mi sonrasında sizlerden dua bekliyorum inşallah 🙏