atlasannesi1 6,5 aylık oğlum var. Kahvaltıda tadım yaptırıp bi öğün çorba yoğurt meyve püresi sebze püresi veriyorum. (Bunlardan birini yani) sizler nasıl veriyorsunuz. Bizim pek iştahımız olmuyo sizde durumlar nasıl
mombeto atlasannesi1 benm oğlum da 6 buçuk aylık. Ben kahvaltı veriyorum ama hani doyumluk değilya 1 2 kaşık ancak yiyordur. fakat yine de lor peyniri yumurta sarısını da veriyorum ama o kadar az yiyor ki sorun etmiyorum zaten alışssın diye bu rutine bunu yapıyorum. Öğlen çorba. Bebek Tarhana çorbası sebze çorbası yayla çorbası sırayla veriyorum böyle. Akşama doğru da yoğurt veriyorum. 5 buçuk aylıkken başladım ben. Çok iştahlı değil malesef 1 2 kaşık tamam bitti. Belki de ayına göre normaldir
theAna atlasannesi1 ben sabah kahvaltı yaptırıyorum biraz, öğlenleri çorba-sebze püresi değişiyor. İkindi de irmikli meyve püresi yoğurt yiyor. Yoğurtu öğlen de veriyorum bazen değişiyor. 7 aylık 😇
atlasannesi1 mombeto evet bizim sistem de aşağı yukarı böyle. Bazen çok güzel yiyo şaşırıyorum bazen dakikalarca ağzında tutuyo. Normalleşiriz en kısa sürede inşAllah
mombeto atlasannesi1 yaa günleri aynı nerdeyse çok sevindim böyle görünce mutlu oluyorum aynı günlerde☺️☺️ ☺️ İnşallah güze güzel yerler inşallaahhh
maggie Biz 5 ay dolunca başladık, şu an sabah kahvaltı veriyorum pirinç unu irmik yulaf unu birini pişirip içine meyve rendeliyorum labne koyuyorum onu yiyor bir de öğleden sonra çorba veriyorum 2 öğün veriyorum ben
atlasannesi1 Giizz evet bende öyle biliyorum fakat bu kez de alışmazsa kahvaltıya diye kahvaltı tattırıyorum az az
Mmomm atlasannesi1 bizde 6 aylığız, 5 buçuk aylıkken başladık tadımlara. Kahvaltıda labne bebe bisküvisi falan hazırlıyorum birde akşam üstü çorba veya sebze püresi. Ama çok isteksiz 1-2 kaşık anca yiyor yoğurt ve labneyi asla sevmiyor. Sadece bal kabağı püresini baya iştahlı yiyor birde yulaflı kaşık mamasını. Şimdilik alışma sürecinde ilerde iştahlı olur umarım
atlasannesi1 Giizz 😂😂😂 komik misin? Tanımadığın birine geri kafalı sıfatını konduracak kadar ileri kafalısın hakkaten 😂😂😂
Giizz atlasannesi1 ek gıdaya nasıl başlanır bilmiyorsun araştırmayı zaten yapmıyorsun belli yazdıklarından. sana birşey söyleyenede cevap bile vermiyorsun belli ediyorsun kendini 🙃