Tunamiko Elmass1 canım kabakla başlayabilirsin. Buharda pişirip çatalla ezebilirisin 3 gün az az yedir. Sonra patates sonra havuç aynı şekilde herhangi bir reaksiyon olmazsa birbirleriyle karıştırıp püre yapabilirsin. Bebekler kayı gıdaya ilk başladıklarında kabızlık problemi çekiyorlar bu yüzden yaptığın pürelerin üzerine zeytinyağı gezdir mutlaka.
2719 Elmass1 biz elma suyu yoğurt karpuz suyu İle başladık doktorumuz öyle dedi 3 gün aynı 2 çay kaşığı
S08m Elmass1 dun ebe bana ilk yoğurt verin dedi ama bende dün kabakla sonra patatesle devam ettim bugünde dolapta havuc vardı onu vermeyi düşünüyorum normal kabak olmuyo mu illa balkabagi mi olması lazim
Sonsuzmutluluk S08m balkabağı mevsimi geçti zaten yoktur yeşil kabak verin hem sindirimi kolay kabağın iç kısmı çekirdekli orayı çok koymayın
Sonsuzmutluluk Elmass1 önce kabakla başlayın.yeşil kabak sonra patates tatlı patates taze fasulye semizotu bezelye şuan mevsimi havuçta var pazarda bunlarla başlayabilirsiniz
Mirelkusveannesi Elmass1 bende mayıs sonu başladım,sırayla kabak,patates,havuç,tatlı patates,kayısı,soğan,enginar,şeftali, sarımsak,mürdüm eriği verdim 🌸
Elmass1 Mirelkusveannesi soğanla sarımsağı nasıl veriyorsunuz yemeğe mi karıştırıp yoksa o da mı ayrı tatcak
Kumsal06limonluKek Elmass1 1 yaşına kadar bal hariç ne yiyorsan çocuğuna da ver alışşın şimdiden yemeye ben oğlumda çok dikkat ettim şu ayda şu yedirilir bu ayda bu yedirilir diye şimdi hiç bişey yediremiyorum sadece çorba içer
Elmass1 Kumsal06limonluKek bana da annem yedir yediklerinden dedi bnde tuz Salça falan var dedim kaç yaşına kadar tuz Salça falan yiyemiyo acaba
Mirelkusveannesi Elmass1 ben blw yöntemiyle başladım, o yüzden diğer sebzeleri tattırdıktan sonra soğanı yarım bardak su ve iki kaşık zeytin sütüyle haşlama gibi pişirdim, sonra en geç pişenden en az pişene doğru ekledim sebzeleri. Bebek türlüsü oldu. Soğan yemeklik doğanmış olduğu için sebzelerin üzerindeydi o yerken. Sonra aynı türlüyü yaptım sarımsağı ekleyerek 🌸
babyackgz QueenBeee canım kafama göre ayarladım mesela şu şekil; biz 19 unda başlayacağız 19-20-21 haziran= havuç püresi 22-23-24 haziran= kabak püresi 25-26-27 haziran= tatlı patates püresi 28-29-30 haziran= balkabağı püresi 01-02-03 temmuz= patates püresi 04-05-06 temmuz= yoğurt 07-08-09 temmuz= elma püresi 10-11-12 temmuz= armut 13-14-15 temmuz= şeftali 16-17-18 temmuz= muz 19-20-21 temmuz= avokado şeklinde