Elmass1 Merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım Tadima baslicaz 3 gun sonra sebze olarak ne verilmeli sebze diyince aklıma patlıcan fasulye falan geliyo bunlar nasıl pisirilip verilecek bana kısa bi bilgi verir misiniz
FatmaKrbkl Elmass1 taze fasulye taze kabak patatesle başlayabilirsiniz bular geldi aklıma, buharda haşlayıp verebilirsiniz. Patlıcanı bir yaşına kadar önermiyor bazı doktorlar onu doktorunuza bi sorun isterseniz ☺️
babyackgz Elmass1 tabiki patlıcan fasulye değil havuç kabak patates balkabağı vereceksiniz gaz problemi yoksa bezelye olabilir bunları buharda haşlayıp ezip püre yaparak tadım yapabilirsiniz sonra bunları çorba olarak verebilirsiniz alerji olmadığı sürece bizde cumartesi başlayacağız tadımlara
bebegimlebuyuyorum Elmass1 Ben bugün brokoli ile başladım. Sonra karnabahar ve patates ile devam edicem.
Elmass1 babyackgz havuc mevsimi geçti galiba pazarda göremedim balkabağı da yok bezelye geçeli çook oldu başka ne verebilirim . Siz ilk gün neyle baslicaksniz nasıl pisireceksiniz
babyackgz Elmass1 havuçla başlayacağım sonra kabak patates diye gideceğim sizde kabakla başlayabilirsiniz havuçta vardır illa buharda pişirme aparatı aldım tencereye su doldurup onun içine o gün yapacağım sebzeyi koyup haşlayacağım
ipek39ela Elmass1 Patates, kabak, Havuç, brokoli, bezelye. Bu besinleri verebilirsiniz, taze bezelye yeni çıktı daha 😊 bir de avokado da verebilirsiniz ek gıdaya başlangıç için çok güzel bir besin ❤
Elmass1 babyackgz şimdi buharda pisirdim diyelim çok katı olursa su mu ekleyip acicam . Doktora gidemicem cuma günü de nasıl yapcam bilmiyorum
Elmass1 bebegimlebuyuyorum doktor mu söylüyo ne yiyeceğini bn sıra alamıyorum cuma için gitcektm doktora randevu alamiyoruz bi kaç gün geç başlasam bi sıkıntı olur mu ki yada kabakla baslasam mi
AyazMerve Elmass1 Buharda pişirince yumuşak olup eziliyor zaten , çatalla ezip biraz zeytinyağı damlatarak verdim ben . Bizim de 15 gün falan oldu başlayalı
babyackgz Elmass1 buharda haşlanınca yumuşayacak ya çatalla ezip verebilirsiniz ya da blender yardımıyla püre yapabilirsiniz su kullanmayın
OyaGny babyackgz teşekkür ederim canım doktorum 5.ayda başla dedi kararsız kalmıştım kabız gaz sorunu olur diye kilosu da iyi ama öyle dedi 1 ay sürüyorsa en azından 6. Aya kadar tadım yaparız
Elmass1 Buse60 evet ama 4 günden beri arıyorum geçici bi aksakliktan dolayı randevu veremiyoruz gün içinde arayın diyo ama yok vermiyolar hastaneyi aradım randevusuz almiyoruz diyolar
Elmass1 ipek39ela tamam canm mesela bu söylediklerinin hespsini verdim desem sonra meyveye mi gecicem tadım için saydiklarin yeterli mi
ipek39ela Elmass1 mesela yoğurt verebilirsin sonrasında vermediysen hatta yoğurdu ilk önce de verebilirsin kuzum, bu sebzeleri de mesela patates verdin 3 gün alerji yapmadı sonra havucu ekleyebilirsin patatesle birlikte. Yanı aleri yapmayan bir besine yeni bir besin ekleyerek verebilirsin 🥰 tarhana çorbası koyu kıvam halinde verebilirsin, sonrasında meyvelere geçebilirsin evet ❤