Kagansmother Azsekerlikahve güvendiğiniz bir yer ise evde kendiniz pastörize edebilirsiniz cok kolay bir işlem böylelikle market sütünden cok daha sağlıklı oluyor 👍🏻
Giizz Azsekerlikahve 9 gün birşey değilmiş evet ama siz her verdiğimde dediğiniz için dedim. Uzun süredir veriyormuşsunuz gibi
RuzgarMommys Azsekerlikahve Kalsiyum için yoğurt ve peynir yeterli kemik gelişimine. Inek sütünü artık doktorlar dahi verme diyor Yine de siz bilirsiniz
Cns_28 Azsekerlikahve inek sütünün direk içilmesinin bir faydası malesef yok ama fermante ederek yani yoğurt peynir yaparak kalsiyumu onlardan daha faydalı olarak almasını sağlayabilirsiniz. Araştırın sizde göreceksiniz🌸
Azsekerlikahve Cns_28 anladım. Benm kızım bişey içmeden uykuya geçmiyo keçi sütüde kabız yaptığı için bu yöntemi öğrenmek istemiştim teşekkürler yinede
Azsekerlikahve Giizz keçi sütü verdim 7.aydan bu zamana kadar. Onuda doktor kontrolünde zaten. Hergünde vermedim onu. İnek sütüne geçmeyi düşünüyodum ondan sordum
Ecrinbzkrt 1yasında hıc vermedım yarın doktor kontrolu var sorup keçi ve ınek sutu denıcem köyumuz oldugu ıcın gecen ordan süt getırıp yogurt mayaladım cok sevıyor yogurtu oglum bide sıvı halde denıcem bakalım doktorumuz tavsıye edıcekmı
Giizz Azsekerlikahve 7. Aydan beri mi. 1 yaştan önce verilmez diye boşuna mı diyorlar acaba. Hoş doktorunuz bile verim demiş orası ayrı bir fiyasko
Ecrinbzkrt Azsekerlikahve ayranda ıcıyor sutleri sade denıcem cnm tabı haber verırım doktorumun yorumuna göre yazarım sanada