Seda1706 Ayse92 gazı olan çocukta memede durmak ister canım yada biyeri ağrıyosada.. Bunların hepsi ihtimal tabi çok iyi anlıyorum seni doymuyomu diye düşünmek zor
Ayse92 Elner kaynanam gelmş sütün yetmio senn mama ver dio daha 1 haftalık bebeğe bakıorm sütüm gelio belki az gelio olabilir ama mama vercek kadar değil kusuoda sürekli
Elner Ayse92 benimki de ayni sheyleri soyluyo amma uyuyorsa doyuyordur bugun doktorumla konushtum memeyi emdikden sonra yatagina yatir dedi olmazsa alishacak
Ayse92 Zeynep42 ya benmkide aynı durumda inan sabah 7 den beri mememde tuvalete bile gidemiorm ya kaynananda bu çocuk doymuo mama ver dio sinirmi bozdu
Zeynep42 Ayse92 aynen cnm banada öle dıyolar ve bazen artık halim kalmıyor emdırmekten 30cc verıyorum 😣
Ayse92 Seda1706 gazı var canım gaz geldğnde memeye sarılıo ağznı açıo başını sağa sola çevirip meme arıo
Pinkbery Ayse92 canım ver nezaman isterse ilerleyen aylarda bazı bebekler meme reddi yapıyor. İnan cok ararsın bugünlerini☺️ Tek güvencesi senin kokun ve memen😀 normal yani bu durum
Ayse92 Zeynep42 vermiorm doktor sütün yetersiz vermen lazm derse o zaman verrim ama kaynanam psikolojimi bozdu