KoalasMom Mlkmhrrm Çok şükür bir sıkıntısı yok randevumuza 2 hafta var gidince soracağım, tecrübeli annelerden de fikir almak istedim içim rahatladı ♥️☺️
Duyulurum KoalasMom çok normal sanırım güvenli baglanma olmuş ❤️ benim oğlum 10 aylık dediğiniz gibi her şeyi konuştum onunla. Ama ben çıkınca strese giriyor. Ih ıh yapmaya başlıyor hemen. Ben gelince de dediğiniz gibi gülüyor. Ses çıkarmadığında gizlice bakıyorum gözlerini kısıyor yüzünü buruşturuyor bu hareketi zorla ağlamaya calisma anlamına geliyor 😄
KoalasMom Duyulurum Olmuştur diye umuyorum çok teşekkür ederim ♥️ Değişir mi bilemiyorum tecrübem yok farklı şeyler okuyuca kafam karıştı biraz, beni görünce tepki verip gülmesi içimi rahatlatıyordu zaten odadan çıkınca yanına dönmem max. 3-4 dakika yalnız bırakmıyorum bu zamana kadar ağlatmadım hık dese yanındaydım, birazda bebeğin mizacından kaynaklı galiba ☺️
Denizimko Eddaliko merhabalar çok uzun zaman geçmiş sonraları bebeğiniz arkanızdan ağlamaya başladı mı
Pinky35 7 aylıkken birkaç sefer ağladığı olmuştu 😁😁❤️ Sonra da olmadı bakalımm😅 bence bir sorun değil zamanla daha çok anlamaya başlayınca annem sırtını dönmeye korkar olucaksın diyor hep😅😅
Karas KoalasMom benimki de 9.5 aylık öyle bi huyu çok şükür yok ama genelde bişeylerle ilgileniyor oluyor o sırada zaten
KoalasMom Karas Evet oğlumda öyle, uzun süre bırakmıyorum zaten 3-4 dakika o arada oyuncaklarını parmaklıyor ☺️
yavrukussss KoalasMom ayyy post acali olmuş biraz ama acaba ağlamaya basladimi arkanizdan benim bebede aynı anlattiginiz gibi ben çıkınca hiç ağlamıyor anca canı sıkılïrsa ağlıyor 🤷
KoalasMom yavrukussss Merhaba 👋 10 aylık oldu hala ağlamıyor 😅 Ama arada bir mızırdanmaya başladı odadan çıkarken 🌸
Banumeva KoalasMom Böyle bir bebek mii, neyse hayal kurmayalım şimdi 🤭🤭 4 aylık bebeğim var bende herşeyi söylüyorum, annecim tuvalete gidiyorum, ıslak mendil getirmem lazım gibii ama gözünün önünden kaybolduğum an basıyo çığlığı 😂 Maşallah sizin bebişe 🧿🧿
KoalasMom Banumeva Bende garipsedim açıkçası bir yerde bir yanlış mı yaptım acaba dedim 😄 10 aylık oldu ama arada mızırdanmaya başladı çıkarken yavaştan geliyor galiba 😂
Deletedmom5284 KoalasMom benim kızımda böyle bu ay artık anlamaya başladı çıkınca ağlıyor (şuan 11 buçuk aylık)