Busukermit Canim benimki 3 ay 22 günlük söyle istediği zaman emziriyorum genelde 2 saatte bir oluyor bu öğleyin saat 1 2 gibi 90 120 arası mama veriyorum yine aralarda emiyor aksam yatarken yani gece 11 12 gibi yatiyo yine 90 150 arası mama içiyor uyuyor aptamil kullaniyorum ben simdilik içiyor mama değiştirin denildiği gibi belki mamayı sevmemiştir
mom6554 gocebebirbayan Benim de sütüm yetmiyordu yarı aç kalıyordu bebeğim mama takviyesi ile doyuyordu anca o da mamayı zorla içirerek. Arkadaşımın tavsiyesi ile humana süt çayı aldım bi sabah bi akşam içiyorum çok şükür öyle güzel arttı ki sütüm çok faydası oldu artık mamaya ihtiyacımız kalmadı. Mutlaka deneyin farkı göreceksiniz.
gocebebirbayan mom6554 denemez miyim hiç humana, mamsel, rezene, komposto her şeyi denedim. İçeceğime vitamin damlatıyorum sütüm artsın diye. Ama yine aynı yine aynı. Şuan süt yapıcı çay içiyorum günde 3 defa zaten. İçmesem hiç sütüm gelmez sanırım 😩
Gizemhzl mom6554 humananın içerisinde rezene var. Rezene ve anason emziren annelere önerilmiyor gen hasarı ve kanser riski olusyuruyor bebeklerde. Bende kullanıyordum öğrenince bıraktım.
DaisyMom gocebebirbayan emzirmiyorum.Genelde 2 saatte bir 125 cc olarak veriyorum.Kendi istiyor cunku saat tutmuyorum.Bazen tam bitirmiyor yarim saat geciyor oyle iciyor.Bazen 1 saat sonra tekrar istiyor bi 30 cc veya 60 cc ek olarak veriyorum.Bu aralar 120 cc fazla yetmiyor gibi yavas yavas 150 cc cikacagim gibi.
Fer4hh gocebebirbayan canım hemen EDS sistemine geç 30 cc az bence yarın hemen başla araştır istersen youtubeden sütün toksa ve memede duruyosa inan böyle yer bence çanucak uygula
demir1717 gocebebirbayan ne zaman ne kadar isterse o kadar emiyor.Bazen az az sık sık.Bazen uzun süre ayrılmadan.Gündüz genelde oyun yapıyor etrafa bakarak meraklandığından çek-bırak şeklinde.Büyük oğlumda da ona göre bakıp böyle yapmıştım.Çocuklarıma bağlı tamamen.Bu gece full emiyor damakları da sert, sanırım büyük oğlum gibi benzeyecek diş süreci.
mom6554 Gizemhzl Yaa demeyin öyle. Onsuz sütüm hayatta yetmez bebeğime. Ama direkt bebek almıyor sütten bebeğe geçişi zarar verir düzeyde mi acaba ?
Gizemhzl mom6554içeriğindeki estragon denilen maddenin gen hasarı yaptıgı kesinleşmiş. Arastırabilirisniz instagramda doktoranneninbloğu var ordan detatlı okuyabilirsiniz. Bende kestim içmiyorum artık geeekirse mama içmesinin daha saglıklı oldugunu düşünüyorum
mom6554 Gizemhzl Araştırdım humana still tee içerisinda dediğiniz maddeyi bulamadım. Ayrıca tavsiye ettiğiniz instagram hesabında da buna dair bir bilgi yok. Benim mi gözümden kaçtı acaba ?
Gizemhzl mom6554 humana da bariz rezene yazıyor içeriginde. Sayfada da storylerinden bakın 4.storyde süt öneri yazıyor Oraya bakın