Sevda6767 gocebebirbayan ikizlerim dört aylık oldular sayılır. Ben emziriyorum canım ama günde bir iki kere veriyorum 60-90 arasında anca içiyorlar
Egeninincisi gocebebirbayan bende ne zaman emmek isterse o zaman emziriyorum. Bazen 2 saat bazende 3. Bu aykarda beslenme saatleri uzuyor sıklıgı azalıyormuş.
gocebebirbayan Egeninincisi ya az yiyor ama benim ki ☹️ 4 saat yemiyor 4 saat sonra da 30 cc anca yiyor yine bir 4 saat daha yemiyor 😔
Egeninincisi gocebebirbayan endişe etmeyin belki fazla iştahlı bi bebek değildir. Zamanla düzelecektir. Bizimkide sağıp verdiğimde 60 anca içerdi sonra düzeldi iştahı. Sanırım büyümek kolay değil ☺️Sıkmayın canınızı. Bi sağlık problemi yoksa az yedi cok yedi diye düşünmeyin hep pozitif olmaya calısın onlar duygularımızı cok çabuk hissediyorlar. Kimseyle de kıyas yapmayın benim arkadasımın kızı 150 cc mama yıda içebiliyordu mesela bende nasıl içiyor o kadar diye dişünüyordum 4 aylıkken. Her bebek bir değil işte🤷♀️
gocebebirbayan Egeninincisi bir sağlık problemi çıkmadı testlerde filan. 3 aylıkken 90 cc yiyordu 4 aylık oldu 30 cc bile yemiyor. Çok canım sıkılıyor ☹️ Hiç kilo almıyor kontrollerde. Doktor da böyle olmaz gidişatı iyi değil yedirmen lazım gibi şeyler söyledi. Çok moralim bozuk 😭
yaseminoztrk gocebebirbayan yaa benim kızımda tam 4 aylık oldu bugün. 60 70 cc anca içiyor 3 saatte bir bazen 30 bile içtiği oluyor. Az içtiği için çabuk acıkıyor mama saatine 1 saat kala başlıyor bıkırdanmaya 30 dk kala zor tutuyorum artık ama daha fazlada içiremiyorum 🤷♀️ yok mu çözümü bende bekleyim şurda
mom6554 gocebebirbayan Mamanın tadını beğenmiyor olabilir artık. Benim bebeğimde mama+meme gidiyorduk ilklerde. Şuan 4 aylık mama yediremiyorum tükürüyor öğürüyor artık. Meme devam ediyoruz şuan sadece..
gocebebirbayan mom6554 evet ya mama yemiyor meme de sürekli ama sütüm de az kilo almıyor bu şekilde. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Sizin bebeğiniz kilo alıyor mu bu şekilde
mom6554 gocebebirbayan Benim de sütüm yetmiyordu yarı aç kalıyordu bebeğim mama takviyesi ile doyuyordu anca o da mamayı zorla içirerek. Arkadaşımın tavsiyesi ile humana süt çayı aldım bi sabah bi akşam içiyorum çok şükür öyle güzel arttı ki sütüm çok faydası oldu artık mamaya ihtiyacımız kalmadı. Mutlaka deneyin farkı göreceksiniz.
Busukermit Canim benimki 3 ay 22 günlük söyle istediği zaman emziriyorum genelde 2 saatte bir oluyor bu öğleyin saat 1 2 gibi 90 120 arası mama veriyorum yine aralarda emiyor aksam yatarken yani gece 11 12 gibi yatiyo yine 90 150 arası mama içiyor uyuyor aptamil kullaniyorum ben simdilik içiyor mama değiştirin denildiği gibi belki mamayı sevmemiştir
gocebebirbayan mom6554 denemez miyim hiç humana, mamsel, rezene, komposto her şeyi denedim. İçeceğime vitamin damlatıyorum sütüm artsın diye. Ama yine aynı yine aynı. Şuan süt yapıcı çay içiyorum günde 3 defa zaten. İçmesem hiç sütüm gelmez sanırım 😩
Gizemhzl mom6554 humananın içerisinde rezene var. Rezene ve anason emziren annelere önerilmiyor gen hasarı ve kanser riski olusyuruyor bebeklerde. Bende kullanıyordum öğrenince bıraktım.
DaisyMom gocebebirbayan emzirmiyorum.Genelde 2 saatte bir 125 cc olarak veriyorum.Kendi istiyor cunku saat tutmuyorum.Bazen tam bitirmiyor yarim saat geciyor oyle iciyor.Bazen 1 saat sonra tekrar istiyor bi 30 cc veya 60 cc ek olarak veriyorum.Bu aralar 120 cc fazla yetmiyor gibi yavas yavas 150 cc cikacagim gibi.
Fer4hh gocebebirbayan canım hemen EDS sistemine geç 30 cc az bence yarın hemen başla araştır istersen youtubeden sütün toksa ve memede duruyosa inan böyle yer bence çanucak uygula