Asel_sahra Kizlar bebegim emmiyor gun boyu aç bırakıyor kendni mama veriyorum onuda sevmiyor bebelac aldim mamalarin tadlari aynimi iyisi tadini bebeklerin begendigi mama hangileri bilgisi olan varmi napacam sasirdm artk
Ogulcan Asel_sahra canım ben golden goart kullandım çok memnun kaldım çok kaliteli bi mama tavsiye ederim
inci_34 Asel_sahra sma gayet güzel biz veriyorduk ama doktorumuz vermeyin dedi isterneiz elimde açılmamış bir paket var size verebilirim (ücreti siz belirleyin büyük paket )
Asel_sahra inci_34 bizim bebelac var yeni açtık sevmiyor. Deneme amaçlı keske satilsaydi keske bebelac sevmiyo ve elimde kaldı onun icin büyük pakette alamam icmezse birde
Gigyyy Asel_sahra sma comfort kullaniyoruz,bebeğime kg açısından yaradı seviyor da ,ama bebekten bebeğe fark gösteren bir konu bu 😊
Gigyyy Asel_sahra lansinoh tek geçerim ,gerçekten çok memnunum,hava kaçırmıyor,gaz vs yapmıyor öneririm
EzgiCpr Sma gaz sıkıntısı yarattı bizde, hipp organik combiotic kullanıyoruz çok da seviyor. Biberon Lansinoh deneyin biz çok memnunuz
Gulenes Asel_sahra ben aptamil kullanıyorum bebeğime bence güzel biz beğeniyoruz aptamil conformil daha iyiydi şimdi sade aptamil kullanıyoruz ben baby goat mamasını araştırıyorum şuan onu kullanmayı düşünüyorum keçi sütlü ve yerli mali olduğu için