Yesim_86 45 günlük bebeğim var burnu tıkalı doktora götürdüm damla verdi aldım yumuşatıyor ama hala tıkalı gene dün gittim doktora spry yazdı daha kötü tıkandı açmadı soğan koydum eve tuzlu su ne yapmalıyım daha çok zor bi durum yardım başka çare bilen varmı
Onsubatikibinondokuz Yesim_86 hangi damladan aldınız bilmiyorum ama serum fizyolojik kullanın çok iyi geliyor hemen de acıyor otri bebe burun aspiratörleri var manuel ağzınızla çekiyorsunuz onlardan alırsanız temizleyebilirsiniz burnunu dikkat edin bebekler 1 yaşına kadar sadece burundan nefes alabiliyorlar ona göre temiz tutun burnunu geçmiş olsun şimdiden
Yesim_86 Deletedmom090 temizlememmi 2 farklı marka aspilatör aldım ama kuru herhalde çekiyorum çekiyorum gelmiyor kaç kez yumuşasın diye damla sıkıyorum ama yinede fayda yok spreyde işe yaramadı
Deletedmom090 Yesim_86 o zaman başka bi sıkıntı vardır bence. Burnunda et falan mı varki iyice muane ettimi gittiğiniz doktorlar
Yesim_86 Nurci buruno aldım hem damla hem aspiratör ötesi bebede aynı şekilde doktor sonrada rhinfant diye sprey yazdı çok ufak daha ne yapmalıyım
Yesim_86 Onsubatikibinondokuz Nurci buruno aldım hem damla hem aspiratör ötesi bebede aynı şekilde doktor sonrada rhinfant diye sprey yazdı çok ufak daha ne yapmalıyım sürekli çekiyorum ama kuru sanırım gelmiyor ama tıkalı spreyde açmıyor çok çaresizim doktora gide gele hal oldum
Yesim_86 Deletedmom090 3 oldu gidiyorum buruno aldım hem damla hem aspiratör otribebe aynı şekilde doktor sonrada rhinfant diye sprey yazdı çok ufak daha ne yapmalıyım kontrol ettirdim ama demedi bişey
Bebeggimm Yesim_86 aynısı ni bana da yazdı ama 2 yasin altındakiler kullanmamalidir yazıyor bi gün sıktım ben korktum. burnunda pislik var gibi ama çekiyorum çekiyorum çıkmıyor bizimde uyurken tikanicak diye aklım çıkıyor
Onsubatikibinondokuz Yesim_86 serum fizyolojik alın sıkıp burnuna bebeği kucağınızda ters çevirip biraz bekleyin yumuşatacaktır burnunu o şekilde kuruluğu giderebilirsin
Kbraugur Yesim_86 banyo yaptırın ve ardından hemen temizleyin burnunu otribebe kullanıyorum ve suyuyla beraber
Yesim_86 Kbraugur her akşam yaptırtıyorum her yolu deniyorum otribebe ile su sıkıyorum ama kurumuş sanırım baştan çıkıyprdu şimdi artık hiç çıkmıyor
Deletedmom090 Yesim_86 valla bilemedim canım ya ama çokta üstüne gitmeyin tahriş olur o zamanda. Et falan olabilir sümük olsa çoktan çıkardı gibi geldi
Ikierkekannesi Yesim_86 canim bende biçok yol denedim okyanus suyu serum fizyolojikler filan ama bi yerde okumuştum halis tereyağını bebeğin burun deliklerine çok minik bir parça şeklinde koy zaten vucut sicakligiyla hemen eriyor bi kaç saat sonra burun aspiratörüyle çek sonrasinda inan bana içerisini çok güzel temizliyor..serum fizyolojik sıkınca yine su gibi geri çekiyordum bununla içerideki pisliği bile boşalıyorsun bide nane yağı aldır ve bi pamuğa nane yağını damlatıp yastığına filan koy o da çok etkili oluyor ben öyle aşabildim burun tıkanıklığını 😊
Thesra Yesim_86 Evinizin nem dengesini korumak tıkanmamasına yardımcı olucaktır buhar makinalarından edinme şansınız var ise öneririm💐
Yesim_86 Thesra önereceğiniz bir marka varmı bide hastanedeki gibi solunum yolu ile tutulanlar var diğeri odayı nemlendiriyor