Epifenomen-gkc SbnmTlg benim kullandığım kefir mayası Süleyman Demirel üniversitesinin Türkiye’de ilk defa doğal kefir mayası olarak ürettiği mayaydı maalesef öldü 🙄 çok güzel oluyordu hazır almıyordum hiç yıllardır. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim
susiron Peki arkadaşlar 1 günde ne kadar ölçü kefir içiriyorsunux yada gıdasında kullanıyorsunuz bunun bir ölçüsü miktarı varmıdır .Fazlası bagırsak sistemini bozabilir mi ?Bilen arkadaşlar banada bi cevap verirmisiniz konu hakkında
SbnmTlg susiron Kızım 15 aylık ara öğünde ya da bazen ana öğünde 100 ml kadar içiyor. Yarım su bardağına denk geliyor. Fazlasını kendi de içmiyor zaten.
Aybuke01 Epifenomen-gkc bende 7. Ayından beri veriyorum altınkılıç sade içiyor şuan 10 aylık mutlaka hergün tüketiyor sadece altınkılıç içiyor ama diğerlerini hiç içmiyor anlamadım gitti 🤷♀️
Epifenomen-gkc Mircet teşekkür ederim İnşallah iyi gelir bize de 😊 Aybuke01 benim kızım da sade sevmedi içine şeftali ezdim öyle biraz yedi :))
Mircet Epifenomen-gkc ben o aylarda başladım doktor kontrolünde kabızlık yaşadı be iyi gelmişti yarım çay bardağı veriyordum
Yenibebek_yenianne Epifenomen-gkc Kefir mayasi arıyorum ben de uzun zamandır. Ne yazip da aratacagim yardımcı olur musunuz rica etsem.
Epifenomen-gkc Yenibebek_yenianne https://www.kefirdanem.com/urunlerimiz/kefir-mayalari/buyudanem-kefir-mayasi/
Aybuke01 Epifenomen-gkc hatta bardak ya da biberonlada içmeyi kabul etmiyor direk şişesiyle içiyor 🤷♀️🤦🏻♀️🤣
susiron Epifenomen-gkc ya ben daha fazla olur diye düşünmüştüm 😁teşekkür rderim bende ilk sefa deneyecegim bakalım
Epifenomen-gkc susiron inşallah sever🌼 Aybuke01 o da güzel kendi stili var maşallah ♥️ en azından içiyor nazar değmesin😊🌼
Epifenomen-gkc ARORA maalesef, yine alacağım ancak il dışına çıkacağım uzun bir süreliğine gittiğim yere alayım yolda ölmesin istedim🤭