mmagahh Asel_Hira bende gitmek istiyorum bülent beye bebeğim 2 aylık deri testi kan testi uyguluyormu bebeklere bilginiz varmı çok küçük olduğu için korkuyorum siz de nasıl bi yol izlendi
Asel_Hira mmagahh bülent bey bukadar küçük bebeklerde testi çok uygun bulmuyo biz farklı bi hastanede yaptrmıştık daha sonra gtmiştik bülent beye bence vakit kaybetmeden gidin.
mmagahh Asel_Hira giderim inşallah teşekkür ederim bişey daha sormak istiyorum meme reddi yaşıyoruz beslenmesi geri kalmasın istiyorum mamanın tadı kötü diye duydum her bebek yemiyomuş bu yüzden alrjide tek alternatif bu mamamı
Asel_Hira mmagahh malesef evet. Bülent bey sütüm olduğu için bna gerek yok dedi. Diyet yaptığım için vitaminsiz kalmasın diye bi kaç kez denedim ama içmedi 5 aylıkken ek gıdaya başkadık zaten gerek kalmadı yani bebiş çok küçük değilse ek gıdaya başlatr zaten
Cigdem61 Asel_Hira merhaba siz bülent beye gitmişsiniz, alerjiniz geçti mi? Ne kadar sürede atlattınız? Bizde haftaya gideceğiz kendisine şehir dışından ama çok tedirginim ya geçmezse diye:(
Asel_Hira Cigdem61 Alerjimiz bitti. 2 aylıkken başlamıştı 5 aylıkken bülent beye gittik şuan 9 aylık herşeyi yiyebiliyoruz. Bülent beye gidip memnun ayrılmayan kimseyi görmedim duymadım. Araştırın netten hiç bir kötü yoruma rastlamazsınız ☺️
Zeliha66 Asel_Hira diyeti nasil actiniz kac aylikken actiniz. Kusmanız mıydı? Simdi herseyi tüketiyo mu🤗
Asel_Hira Zeliha66 5 buçuk aylıkken açtık. İlk önce bir çay kaşığı kndi yaptığım peynirle başladık bi problem olmayınca arttrdım. Sadece yumurta verdiğimde kızarıklık oldu. Yumurtayada 2 gündür başladık bi problem yok şuanlık ☺️
Zeliha66 Asel_Hira kusma var mıydı bebeginizde. Benim kızımın makatta catlak ve kusması cok oluyo ocok üzüyo beni. Ilk ek gidaya baslarken kabak haslamasi falan verdiniz mi yoksa direk süt ürünlerinden mi basladiniz. Sizede cok gecmis olsun