Azsekerlikahve Bebeklerinize altın bileklikleri ne kadara yaptırdınız bide model olarak nasıl yaptırdınız? Resim atma imkanınız varsa atar mısınız? İsimli mi güzel olur isimsiz mi? Özellikle fiyat öğrenmek istiyorum da
41esra Azsekerlikahve annem ve görümcem yaptırdı kızıma isimli ikisi de çok güzel ama ben düz künyeleri daha hoş buluyorum isimlilerin kenarları baya sivri oluyor çünkü 9.5 aylık kızım kullanıyoruz
Pinar_kb Azsekerlikahve ben yaptırmadım. Ablam yaptırayım dedi onun yerine çeyrek al dedim 🤭 kaybolur üzülürüm. Birde yaş küçük gerek yoktu bence 😊
cocomelon33 Azsekerlikahve bizimki böyle kayınbabam aldı fiyatını bilmiyorum 2 -3bin vardır herhalde fiyatı
Tugcerylmzkerem Azsekerlikahve 24 ayar taki ozel yapiliyor bu yuzden fiyat bilgim yok bebek bileklikleri 4 gr oluyor 2 gr olmaz 22 ayar alabilirsiniz ama pahali olur altin malum 14 ayar alin neticede 22 ayarda olsa sus takisindan yatirim olmaz ben 14 ayar almistim 3 sene oluyor suan bozdursam aldigimdan yuksege veriyorum zarar etmiyor yani
poncikci Azsekerlikahve kızımın o aylarda vardı bilekliği hani şu top top olanlar varya dorika diye geçiyor sanırım onlardan, küçük olduğu için sanırım kopardı bişey oldu ve kayboldu. Bence biraz daha aklı erdikten sonra takılmalı
Mom084 Azsekerlikahve yani çok bebekte düşünemiyorum burda da yazan olmuştu kaybettim falan diye hanyapip hatıra diye saklicakssniz bilmem 🙄
Azsekerlikahve Mom084 niye? Sürekli gözümün önünde olacak zaten kaybolma ihtimali olabilir tabiki düşerse vs ama başka ne için düşünemiyosun
Azsekerlikahve Tugcerylmzkerem bende 14ayar yaptırırım da elimde gram var onlarla olurmu diye şeyeetim
Tugcerylmzkerem Azsekerlikahve gramı suan bozdurmayin bence bakarsiniz yukselir dursun 14 ayar takilar uygun zaten instagram da ece sarraf var ben ordan almistim uygun fiyatli bir kuyumcu
Pinar_kb Azsekerlikahve tatlı da ne bileyim 🤷♀️ normalde bende sevmem öyle takı takmayı belki de ondan 😊