birmelekannesi2 igg’si 387 canım. Aynen öyle bir sürü test yapılıyor. Tek bir kan sonucuyla bilenen bisey değil. Gen testi yapıldı mesela o temiz çıkmıştı. Önemli onun temiz olmasıydı demişti doktor. Şöyle de birşey var, doktorlar bu konuda çok fikir ayrılığına gidiyorlar. Meselâ biz ilk önce Samsun’a gittik immunolijye orda bise immün yetmezliği teşhisi konuldu. Işte ivig falan başladılar hemen. 5 ay kullandık biz. Sonra birde başka doktorun görüşünü alalım die Ankara’ya gittik geçen ay. Orda da Samsundaki doktorun dediği gibi immün yetmezliği var demediler. Ivig kullanacak kadar degerleriniz düşük değilmiş dediler. Neden hsmen böyle bir tedaviye başlanılmış falan die onlarda şaşırdı. Çünkü benim çocuğum çok şükür sık hastalanan bi çocuk değil. Sadece poposunda apse problemimiz oldu bizim. Onun haricinde başka da bir sıkıntısı yok. Immün hastaları genel olarak sürekli hastalanır, ateşlenir, havadan toz uçsa enfeksiyon kapabilirmiş. Ama benim oğlumun çok şükür öyle bir durumu yok. Ankara daki doktorlar şimdi ivigi kullandirmayi biraktirdilar. Biraz takip edelim değerlerini dediler. Bidahaki ay yine kontrolümüz var bakalım nasıl olacak. Yani diyeceğim o ki, tek bir doktora bağlanıp kalmamalı insan. Ben sürekli araştırdım. Hâlâ da araştırıyorum. Çocuk hastalığı çok zor. Rabbim bütün yavrularımızın şifasını versin insAllah