Denizinannesi52 Mom7856 valla benimde yapasım yok dolapta da patlıcandan başka bir şey yok eşimde sevmiyor kaldım öyle 🤣🤣
Mom7856 Denizinannesi52 ya bendede işte şu anda çeşit yok o yüzden yapasım yok 😁 off bide halsizlik var hiç kalkasım yok 😁
Balkizlarim lanadelmiyav yaa canim inşallah cabuk kavusman dileğiyle cok teşekkür ediyorum sizede afiyet olsun şimdiden ☺💕
Ahkukulivahkukuli Guligul Canım köfteyi az yağlı teflon tavada yapıyorum öyle pişiyor, patates kızartıyorum 😂 ama fırında yapacaksam dedigin gibi on pişirme yapıp öyle firina atıyorum diğer türlü zor pişiyor gibi geliyor bana
3children1mom Denizinannesi52 Bugün kahvaltı yapicam cok işim var perde merde attım makineye cam siliyorum. Onun için pişi yaparım bende😅
SaremAselim_0817 Denizinannesi52 ramazan bitti yemek postları da bitti arkadaş sanki sadece ramazanda yemek yapıyomuşuz gibi😊 tavuk çorbası var şuanlık yanına da düşünücem
Ahkalbim Denizinannesi52 Et kavurma, Pirinç pilavı , yoğur çorbası cacık ,salata dünden semiz otu yemeği var bu kadar tatlı düşünmüyorum 🥳
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Denizinannesi52 Mercimek çorbası, sarımsaklı saldalı bulgur pilavı, tavuk haşlama baharatlı en en en sevdiğiiiim yanınada bir güzel cacık, biraz salata ikisini de canım istiyor 😂
Gamzederyal 3children1mom bahsettiği yabancı bi ülkenin yemek ismiymiş bildiğimiz lagman değil yani 😂😂😂 başka bi yorumda belirtmiş hatta 😂
[silindi] Denizinannesi52 bugün oldukça basit olan yoğurtlu makarna 😂🙈market alışverişine çıkmadık daha eşimde etsiz sebze yemez pratik olsun dedim 😑