Denizinannesi52 Kızlar akşama ne yapıyoruz hadi fikir verelim birbirimize ben hergün ne yapıcam diye düşünmekten çıldırıcam sanırım 🤣
lanadelmiyav Balkizlarim karnıyarık mı🤤 patlıcanlı yemeklerin hasreti ile yandı gönlüm. 2.5 aylık oğlum, patlıcan aşırı rahatsız ediyo oğluma gaz yapıyı galiba. Yiyebileceğim günleri ip ile çekiyorum. Afiyet olsun size🌸
Guligul Ahkukulivahkukuli kofte patatesi once hafif kizartip sonra firina atiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz?
Balkizlarim lanadelmiyav yaa canim inşallah cabuk kavusman dileğiyle cok teşekkür ediyorum sizede afiyet olsun şimdiden ☺💕
Ahkukulivahkukuli Guligul Canım köfteyi az yağlı teflon tavada yapıyorum öyle pişiyor, patates kızartıyorum 😂 ama fırında yapacaksam dedigin gibi on pişirme yapıp öyle firina atıyorum diğer türlü zor pişiyor gibi geliyor bana
Abdisumeyye Denizinannesi52 adı belli degil ya uzandım kalkamadim yorumları okuyayim fikir olur banada belki 😀😊
Bebek2020_ Abdisumeyye aynı durumdayız. Uzandım. Belki biri akşam yemeği postu açmıştır. Bakayımda fikir olsun dedim sanırım bende kalkamayacam kızım pert etti beni 😅
Mom356 Denizinannesi52 Allah tan dünden mercimek çorbası yapmıştım bu tek bana yeter eşim çalışıyor zaten 🤣
semaahmet Denizinannesi52 patlıcan kebabı pirinç pilavı salata cacık bide çocuklarıma tavuk suyuna çorba
Denizinannesi52 Mom7856 valla benimde yapasım yok dolapta da patlıcandan başka bir şey yok eşimde sevmiyor kaldım öyle 🤣🤣