JackDaniels zarifbirhanim bende ilk doğum yaptığım zamanlar öyleydim ya zamanla düzeldi😅 ama yinede eşin ayıp etmiş. Sen çocuk doğurdun kolay bir şey mi? Hala bile çok uzun emzirsem hemen acıkıyorum
ZehraSareMom zarifbirhanim Ben bir ara her sabah ılık limonlu su su icerdim icine azcik da toz zencefil atardim benim istahimi kesiyordu hemde ılık su yag yakimina da faydali
Bendeanneoldum zarifbirhanim evde kendin yapıyosun canım 750 ml kaynamış suyun icine 2 poset yeşil çay atıp demlemeye bırakıyosun soğuyunca içine 2 limon dilimi ve 1 şişe maden suyu koyuyosun ve su yerine iciyosun 7.gunumdeyim ben kesinlikle acıkmıyorum 15 gün hergun yapılması gerekiyor
Deletedmom_36 Narin9 hayir canim sabahtan yapiyorum yarim saat kadar bekliyor o sekilde ac karna iciyorum ictikten yarim saat sonra falan tarcinli turk kahvesi yapup onu iciyorum yarim saat sonra falanda kahvalti yapuyorum☺️
Efemm zarifbirhanim iştah kesmek istiyorsan sabah aç karnına sade nescafe gold iç canım gunde 2 defa içsen keser seni tavsiye ederim
Bendeanneoldum Efemm bünyeden bünyeye fark ediyo olabilir canım ben faydasını görüyorum yediklerime de dikkat ediyorum
ErenimBalOglum zarifbirhanim limon maydanoz ve çubuk tarçın kaynatıp bu karışımı içtim yanında yediklerime dikkat ettim ve leslie yaptım 1 buçuk ayda 10 kilo verdim
sevimlienerji zarifbirhanim hayır bebeğim hiç bir catlagim yada sarkma olmadi gören herkes şaşırıyor doğum yaptığıma inanmıyorlar 😅
Deletedmom_36 zarifbirhanim canim 10 gun falan oldu ama sporda yapuyorum dedigim gibi ekmegi kestim 10 gundur eve ekmek girmiyor saat 5 ten sonrada birsey yemiyorum oda cok etkili bence
Deletedmom_36 Narin9 evet canim direk suya 7 8 dal maydonoz koparip koparip atiyorum 1 limon suyuda skiyorum ☺️