Misterious askbali koku almama en büyük belirtisi. Normal gripte koku ve tat kaybı coooook nadir olur olursa da
askbali Misterious Sadece burun akıntısı olunca sonradan tat koku gitti tatlı tuzu tadını da aldım yani koku yoktu kesin ayyy ben bu işten anlamadım zaten iyileşiyorum farkındayım şükür 🤲
izmir35 askbali inşallah testi yaptırdım 6 ile 12 saate kadar çıkar dediler 5 6 gibi çıkar diye düşünüyorm çıkınca yazarım size 🤲🏽
Arasinannesiiiii izmir35 maalesef korona belirtisi hafif atlatan kişilerde genelde koku ve tat kaybı oluyor.
Kubra5657 izmir35 canım bendede tatl koku hariç hiç bi belirti yoktu hatta ben test yaptm eşimde bir belirti olmadıgı halde oda test yaptı tedbir amaçlı ikimizde koronaymısız 😢 Allah acil şifalar versin inşallah
askbali izmir35 Gözünüz aydın o zaman salgın var demek ki 😊 Bende de aynı belirtiler var burda hemen corona dendi ama işte her şey de o değil şükür 🤲
izmir35 Mom084 bende aynı şeyi düşünüyorm çünkü şuan hala koku ve tad almıyorm doktorlar da test yapıp gönderiyorlar başka bişey demiyorlar ki 🤦🏽♀️
Aslihan1621 izmir35 ablamda aynı şekildeydi kuzenimde korona değillermiş merak etme gripsindir inşaallah
Mom084 izmir35 sen yinede kendini karantinaya almalisini belkide yaşadın haberin yok şuan koku kaybın oldu belkide belli etmedi vücudun 🙄belkide geçirdin koku şeydi sonradan çıktı
askbali izmir35 Ben bugün biraz daha koku almaya başladım da işte insan bu nedir diye düşünüyor testte negatif 🤷♀️ Umarım en kısa zamanda kurtuluruz bu hastalıktan artık🤲
izmir35 askbali bende bugün biraz daha iyiyim ama ne olduğunu anlamadım hala geçmeseydi bi kaç gün sonra tekrar test yaptırmayı düşünüyordum 🤦🏽♀️