Zelihadefne Arkadaslar saat 20.45′ten 00.30 kadar uyuyup, 00.30′dan sonra 02.30 da uyanip sonra her saat uyanmasi neden olabilir. Gun icinde destekli uyudugu icin mi?
Petitom Zelihadefne evet canım destekli uyuduğu için uyku döngülerinde uyanıyor geri kendisi uykuya dönemiyor
Snglklc Zelihadefne keşke benimki de deliksiz şöyle 4 saat uyusa sonra saat başı kalkmasına da razıyım 🥴
Zelihadefne Dmtylz 😊😊😊😊😊 gozlerimde alerjik bi durum var bide dinlenemedigimden sislikler inmiyor acamiyorum.
Mlke301020 Zelihadefne benimde öyleydi şu an 7 buçuk aylık düzeldi gibi ama belli olmuyor arada emerek uyuyor ona bağlıyorum
DuruAlcin Zelihadefne biraz önce post açtım.maalesef 4. ay uyku gerilemesi.en uzun süreçmiş. bir kakın benim posta.
Petitom Zelihadefne uyumak için emiyor çünkü o şekilde uyuyor eğer emziğe alıştırabilirsen çok rahat edersin
Zelihadefne pilavustutavuk ay öyle mi dersiniz atak bitince geçer belki. Birde ara ara uyanmalar oluyor kucagima alip pis pisliyorum.
Emirin_Annesi10 Zelihadefne benimki de 8aylık saat şaşar oğlumun dkkası şaşmaz öyle bi düzende uyanuyo. 12:00 1:00 😅
BARTUMOM Zelihadefne bizde 5 ayligiz ve aynı durumdayız kucakta uyumaya alışkın uyanınca bir sağa bir sola dönüyor uykuya dalamiyor kucağıma alıp iki sallayıp tekrar yatırıyorum ama benim uyku düzenim kalmadı artık 5 aydır bayılıcam uykusuzluktan saat başı yarım saatte bir kalkar dogdugundan beri
kbr-frk-ysf Zelihadefne benimkide aynen bu şekilde 4aylık oğlum. Ama bu aralar geç yatmaya başladı nedense