gizemhifanur Allah aşkına nasıl her sabah 6 da kalkıyor yaa 8 de de yatsa 11 de de yatsa çocuk 6 6.30 da kalkıyor niye 8 değil niye 9 değil yaraabbimm😔
Annepandaa gizemhifanur 😁😁 günaydın kaderdaşım.. bence bizim duymadığımız ama onların duyduğu bir zil frlan olmalı.. bizde 6 kalktık alt değiştir sbah sporu sabah sohbeti biraz oyun. Şimdi karnı doyup tekrar uyuyacak. 9 a kadar uyur.
Ezgialp gizemhifanur yalnız değilsiniz 🙋🏻♀️ ama şöyle düşünün sağlıklı sıhhatli olsunlar da annesi canları sağolsun, biliyorum uykusuzluk insanı çok yoruyor ama bu günler geçecek 🌸
gizemhifanur Annepandaa benim ki bu aralar uykuyu 30 dkya çekti bide ya önceden 1.30 saat uyurdu 11 aylk bende uyurdum ama dengemiz çok şaştı
KubEsUm Ooo maşallah siz yine iyisiniz biz 5:45 😊 kırk beş dakika daha fazla uyuyorsunuz 😉 ben tek çözümü kızım 8de uyuyunca bizde 9 bucukta uyumakta buldum yoksa zombi gibi geziyorum🥰
Bebibebi KubEsUm kız öylede hiç kendine vakit ayıramıyosun günü erken kapatıyosun bn öyle erken yatınca eşim bni unuttun diyor😀
gizemhifanur Ayy utanmasam şükredicem kızlar ne kadar çok kişiyiz Bende oturmuş kaderime yanıyorum 😄😀😄😃😁😁😃
Sebnem-Erseker gizemhifanur merhaba bizde 6 da akalkiyoruz. Karartma perdesi aldım gene aynı 😆 ikiside 6 da ayakta ama ben onlar yatınca yatıyorum valla hiç bişey gormuyo gözüm. 1 saat sonra filan benim de uykum geliyor zaten alıştım 😊 Çocuk yatınca yatın bence uykusuzluk asabiyet yapıyor insanda
gizemhifanur Sebnem-Erseker valla benim kız uyumuyor uyku saati gelince de 30 dk uyuduğu için toparlayamıyorum kendimi o uyuduğunda evi topliyim yatiyim desem zaten o kalkmış oluyor 😔
Annepandaa gizemhifanur illa değişecektir benim minnoşta. Ben hayatımın hiç bi döneminde uyku sevmemiştim zaten. Erken uyanmak pek zoruma gitmiyo. Geceleri tek uykuya geçtiğinde benim için yeteeli olacaktır. Bölünen uyku beni yoruyor.
Sebnem-Erseker gizemhifanur anladım ben gece uykusu zamanı demiştim gündüz uykuları belli olmuyor. Bazen yarım saat bazen 3 saat uyuyolar. Bazen biri uyuyo,biri uyaniyo benim işim daha zor😒geçecek bu günler de
Taze-Anne28 Günaydın herkese. Bizde ayakta piş pişleniyoruz şuan bir saate anca dalar gözler cin cin bakıyor 😃
gizemhifanur Taze-Anne28 gece deliksiz uyurdu 1 haftadır saat 4 de kalkmayı öğrendi ne oluyorsa artik🙄 10 dk içinde geri dalıyor ama 12.ay atağı elleam🤮
gizemhifanur Bebibebi yani bide temiz hava aldırıyorum hergun ne bileyim cimene bastırıyorum yok anam bacımmm