UrasEfeMom [url=https://www.hizliresim.com/ivi7evv][img]https://i.hizliresim.com/ivi7evv.jpg[/img][/url] kızlar bebeğim 2 ay 18 günlük iki gündür vucudu sürekli döküntü halindeydi şuan da da bu hale gelmiş doktor günlük banyo yaptır dedi ama ben zaten yaptırıyorum süt alerjisi var 1 aydır hiç tüketmiyorum zaten ama bu neden olmuştur bi fikir verin
Ltprknn UrasEfeMom merhaba yediğiniz şeyler anne sütüyle az olarak etkiler ayrıca hemen de süte geçmez o yüzden 1 hafta deneniyor anneler için.bunun dışında laktoz çoğu şey de var fakat yumurta alerjisi de var mı? Genelde laktoz a eşlik eden başka bir alerji de olur.yumurtayi da kesmekte fayda var.doktorunuza danışmalısınız elbette.kaçak olmamalı yediklerinizde
Emir123ali UrasEfeMom karpuz alerji yapabiliyor internetde yazıyor ama sizin bebeğinize sanki giydirdiğiniz atlet pamuklu değil o yapmış olabilir ve sana tavsiyem canım bebeğine atleti hep ters giydir yani dikişli olan dışa baksınki bebeğini kaşındırmasın huysuzlanır anlamasın hava sıcak ve yanlış anlama atleti kumaşından dolayı terletip yapmışta olabilir inşallahh alerji değildir
Eternity UrasEfeMom Sebebini bilemem fakat yulaf sütü banyosu çok rahatlatıyor, küvetini sıcak su ile doldurup bir tülbente 1 bardak kadar yulaf koyup ağzını bağlayın, su içinde beklettiğiniz yulafı tükbenti falan sıkın sürekli, o su ile yıkayın.
cemrenuraydin UrasEfeMom belki laktoz alerjisi vardır. Anne sütü çok lsktozlu ya o yapabilir bazen. Ne yediğinizi yazın, alerji yapan gidayı 3 kez denemelisiniz yapıyorsa kesin
tosbikannesiii UrasEfeMom olabilir benim bebeğimin süt alerjisi vardı suan antibiyotik kullanıyoruz hastalandı ona alerjisi çıktı gic belli olmaz neye olduğu ama kaçak yapıp eser miktarda bile süt ürünü tüketmiş olabilirsin bilmeden yediklerini gözden geçir
UrasEfeMom Ltprknn tamam bugün de yumurtayı deneyeceğim geçsin de ben yemesem de olur doktora söylediğimde şimdilik başka bişey rklemeyelim alerjimize dedi ama bugünden sonra ben yumurta da ekleyeceğim
UrasEfeMom Emir123ali aksine herşeyi pamuklu aslında atlet değil belli ki bugün sönmüş biraz yine de çok teşekkür ederim dha fikkat edeceğim
tosbikannesiii UrasEfeMom bioderma atoderm inanılmaz iyi geliyp bu Arada bize aklınızda bulunsun oğlumun her yeri çok kötü ni haldeydi bir kere sürmek bile geçirdi
Eternity UrasEfeMom Vücuttaki döküntü, kuruluk, alerjileri rahatlatıp kaşıntıları engelliyor, su çiçeğine bile iyi gelir
Mavi0688 UrasEfeMom havalar birden isindi bi de uzerindeki kiyafeti terletici bi kumasa benziyor. Ben alerjiden cok kiyafet ve sicaga bagladim. Gunluk dus aldiriyorum demissinz ama cildi hassas ise kullandiginiz sampuan nedir belki o yapmistir. Nemlendiriyor musunuz peki her banya sonrasi ve gun icinde bunlara dikkat ederseniz gecer sanki
UrasEfeMom Mavi0688 benim yaşadığım y r çok soğuk ama yinede ince giydirmeye çalışıyorum sebamed kullanıyordum çok kızrınca ona bağlayıp sakine geçtim eşim şuan karantina da biterse bi doktora götürücem çok üzülüyorum 😭😭
Marysmom UrasEfeMom ben isiliğe benzettim ama emin olamadım. Sıcaktan olmuş olabilir alerji değilse eğer . Banyo yaptır. Çok terleyince çıkıyor sıcaktan
UrasEfeMom Marysmom isilik olduğunu düşünmüyorum sünnet ettirdim bi hafta önce sürekli banyo yaptırıyorum inşallah geçer
Mavi0688 UrasEfeMom anladim. Ince giydirmek degil de kumas yapisi olarak biraz gidiklayacak terleticek bi yapida gordum fotodan. Pamuklu giydirmek gerekiyor her uzerinde pamuklu yazanda pamuklu olmuyor maalesef.