DamlaKck Yasemink Hiç emzirme sütyeni kullanmadım. Normal, her zamanki sütyenlerimi kullanıyorum. Askısı çıkan sütyense o gün taktığım, askı yerinden çıkarıp emziriyorum. Öyle değilse göğsümü üstten çıkarıyorum.
Yasey Yasemink 4 aydır sütyen kullanmıyorum dışarı çıkarken oda 3 4 haftada 1 defa çıkıyoruz ya da misafir gelince kullanıyorum. Pentinin yumuşak sütyenini takıyorum telli sıkmıyor ama ben rahat edemiyorum zaten emmiyor öylede zorlanıyor iyice
Fatmanaz Yasemink ben bez sütyen kullanıyorum altta telleri var ama sütüme hiç bir etkisi olmadı bir ay oldu kullanıyorum sütüm hala eskisi gibi toparlıyor göğüslerimi
Mmmxray Aay bende muzdaribim ama hatta hiç sütyen takmasak keşke memelere özgürlük olsa keşke rahat rahat dolaşşsak eve gelince ilk işim sütyenden kurtulmak oluyor kaç beden büyükte olsa rahatsız ediyor beni yaa acıyor göğüslerim
Niesel Mmmxray memelere özgürlük 😅😂😂 valla sarkık olmadığı sürece özgürlük güzel de sakınca çirkin gözüküyor ya 🤦♀️
Mmmxray Niesel ayy böyle bi takıntıda olmasın herkesinki sarksın aynı olsun sütyenle işkence çekmeyelim ☺️☺️
yrnaraf Yasemink herkeste aynı olur mu bilmem ama doğurduğum günden beri destekli telli sütyen kullanıyorum sütümde azalma olmadı aksine göğüslerimden süt akıyor canım
Ikierkekannesi Yasemink ben iki oglumdada emzirme sutyenlerini cok nadir kullandim normal hatta silikonlu model kullaniyorum aliskanliktan sebep ama süt azalması değilde genelde bende mastit yapıyor yani süt birikiyor ve tıkanıyor bide tabii çamaşırların formu bozuluyor emzirirken ama yinede raziyim ben zira sevemiyorum emzirme sutyenlerini 🙈
Egemss Yasemink emzirme sütyeni iğrenç ya ben 2 ay kullandım attım hepsini şimdi normal sütyen kullanıyorum hiç Sütüm azalmadı oğlum 8 ci ayında ve 11 kilo,
gzdhmz Yasemink Bende cok sıkıldım o südyenlerden ve normal destekli südyenin ortasından kesip kopça diktim kopçayı açtığımda rahat emzirebiliyorum bu şekilde kullanabiliyorum
Thesra Yasemink O hatayı yaptım keşke emzirmeye başladığımdan beri normal kendi sütyenlerimle devam etseydim.. emzirme sütyenleri gögüs sarkıtıyor diğerleri dik duruşa yardım ediyor çekim kuvveti🤦🏽♀️ Kullanabilirsiniz hiç bir sıkıntı da olmaz💐
MerveCinarKaya Yasemink dışarı çıkarken penti nin dolgusuz sütyenlerinden kullanıyorum. Süte bir etkisi olmuyor . Ama kullandığınız çamaşır sıkı olmamalı .sıktığı zaman kanalları tıkıyor diye biliyorum
Mrym_gkce18 Yasemink emzirme sutyenlerinin penye ve kaplı olanlari var canım kapli olanını mi kullanıyorsun penye olanını mı