Ahsenozdmr Songulayaz merheba bende o sayfadan sipariş vermeyi düşünüyorum ama yinede sormak istedim. Gerçekten etkisi oluyormu ne kadar zamanda etki etmeye başladı. İnstagramda yorumlarda memnun olan kişi sayısı fazla bilgi verirmisnz
BurcakKaymak AygulSina hangisi daha etkili sizce ? İğneli zımbırtı mı yoksa instagramda ki krem mi 🙄 hangisini kullanacaksanız siz
AygulSina BurcakKaymak ikisinide kulanmadim valla ama instagramdaki icin sahte urun olabilir diye duyum almistim aklinda bulunsun. Lierac cok etkiliymis kanıtlamışda diye duydum. Ayrica arkadasimin ebesi ona bioil getirmis dogumdan sonra sur diye. Yukarda bir kac anne bioil ve freiöl etkili yazmislardi
tgcufk Burcutuna bende dermaroller kullanmayı düşünüyorum çatlaklar için fakat bacaklar için kaç mm iğne almam gerekir
AygulSina sbldmr123 ikinci cocuktan sonra yaptiricam ben insallah. Ikincidede catlak olur ise verdigim para bosa gider beyazken beli harika sonuclar aliyorlae
sbldmr123 [bilinmeyen] üstlerinde yazıyor onların hangisi hangi sorun için diye. Hiç kullandınızmı acılı mı oluyor
tgcufk Evet açıklamaları var fakat çatlak için aldığımız iğne boyutu ayda bir kullanılmalı diyor. Biz kremin etkisini artırmak için hergün kullanmalıyız küçük boyutlu iğne almak gerekiyor onun içinde. İlk kez kullanacağım ağrısını da merak ediyorum sbldmr123
tgcufk BurcakKaymak int yazınca birçok alışveriş sitesinde var bende uygun bir siteden almayı düşünüyorum BurcakKaymak