Burcutuna AygulSina değil iğneli aparat nete yazarsanız detaylı bilgi var youtube da videoları var dermarolların amacı sürdüğümüz yağın veya kremin katlarca daha verimli olmasını sağlıyor
MelisNefesimm Melismetee gece yatmadan önce sürüyorum yoğun olan yeri yani karnımı streçliyorum 10 dk bekleyip çıkartıyorum
Demet34koc AygulSina bende oluyo faydası🙃 sürekli kullanımda tamamen yok denecek kadar bittiği söylendi bana ve bende faydasını görüyorum oyuzden tavsiye ederim. İngiltere de oturuyorum ben, burda neredeyse annelerin tek tercihi gibi diyebilirim 👍🏻
AygulSina Demet34koc bende yurt disinda yasiyorum cogu yerde satiliyor en kisa surede alip denicem teşekkür ederim
Cekuli AygulSina hiç çatlamadım sandım ama bir dal çatlağım var 3cm felan frei öl ün yara ve çatlak yağını aldım görünümü gayet düzeldi 2 aydır kullanıyorum çok düzenli kullanmamama rağmen iyileşiyor ama yeni bir çatlak kırmızı mor gibi oturmuş değil
AygulSina Cekuli benim catlaklarimda yeni aynen kirmizi mor gibi onada bakicam teşekkür ederim bioil ile donusumlu kulanirim insallah sonucu cabuk olurum
Dimplesbaby Çatlak lar belki kırmızı mor renkteysen geçer ama yırtık şeklindeyde imkansız estetik lazer yaptırabilirsin anca